Ξέσπασε θύελλα μεταξύ Σαμπανίκου και Μπάρμπα: ” Άκουσε λοιπόν κορίτσι μου…”

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες μεταξύ των ηθοποιών, μετά τις καταγγελίες που η μία διαδέχεται την άλλη. Σήμερα η ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου, εξοργισμένη αναφέρθηκε στην Βάνα Μπάρμπα και στα όσα είπε η δεύτερη για τις καταγγελίες που κάνουν συνάδελφοί της:

Είπε η Χριστίνα Σαμπανίκου: «Η Βάνα Μπάρμπα βγήκε πάλι σήμερα στο Mega να αναρωτηθεί “γιατί τώρα;”, γιατί στα social και γιατί όχι στον εισαγγελέα, επιμένοντας να μας αποκαλεί συλλήβδην “κορίτσια”. Άκου λοιπόν κορίτσι μου, παρόλο που είσαι Γυναίκα διακατέχεσαι από τον πιο ακραίο σεξισμό σε μια προσπάθεια συγκάλυψης, γιατί συγκάλυψη θεωρείται η προτροπή όχι στα social media.

Προφανώς είσαι πολύ μεγάλη για να κατανοήσεις τη λειτουργία του διαδικτύου στην εποχή μας και πολύ μικρή για να καταλάβεις πως όλα όσα κάναμε ήταν για να σπάσει ο φόβος και η σιωπή. Προφανώς και όσα δεν έχουν παραγραφεί πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, συγχρόνως όμως σαν Γυναίκα θα έπρεπε να πεις ένα μπράβο που δεν νίκησε ο Φόβος και ίσως έτσι αρχίσει να γίνεται μια κάθαρση από τους λίγους -γιατί λίγοι είναι συγκριτικά με τον κόσμο που δουλεύει στο θέατρο- που λερώνουν την Τέχνη και διαβρώνουν το σύστημα αξιών μας. Αφού λοιπόν “γίνονται πραγματάκια”, αν δεν μπορείς να σταθείς αλληλέγγυα σε όσες κυρίες βρήκαν τη δύναμη να εκτεθούν για το καλό όλων μας, μη μιλάς καλύτερα, γιατί μόνο θυμηδία προκαλείς. Εντάξει “κορίτσι μου”;».