Συγκλονίζει η Μουτίδου: “Δεν μπορώ να δω εγώ και  η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου”

Εκτός εαυτού η γνωστή ηθοποιός Σοφία Μουτίδου. Όπως καταγγέλει σε βιντεάκι που ανάρτησε στο instagramm δεν την αφήνουν εκείνη και την κόρη της, να δουν τον πατέρα της ο οποίος βρίσκεται σε γηροκομείο με άνοια λόγω covid. Είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση και καταγγέλει δημοσίως για ένα τόσο προσωπικό θέμα!
«Βρίσκομαι στο γηροκομείο, ζώντας ένα παράλογο καταπληκτικό. Δεν μπορώ να δω εγώ και  η κόρη μου τον ανοϊκό πατέρα μου, ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, στον κλειστό ίδιο χώρο 8 με 10 τετραγωνικά με αποστάσεις, με εμβόλια, πιστοποιητικό νόσησης, ό,τι υπάρχει. Πρέπει λέει ένας ένας, με βάση ποια λογική ένας ένας, όταν ζούμε στο ίδιο σπίτι;» και η Σοφία Μουτίδου, συνέχισε:

«Πεθαίνουν μόνοι τους, τρελαίνονται μόνοι τους χάνουν τα μυαλά τους μόνοι τους και εμείς τους κοιτάμε και τηρούμε όλα τα γ@@μενα μέτρα. Τι ένας ένας ρε; Έχει να δει το παιδί δύο χρόνια και πρέπει να του το συστήσω. Μπαίνει και μιλάει σε έναν άγνωστο. Έχουμε όλες τις διαπιστεύσεις υγείας, τις αποστάσεις, δύο μάσκες, δεν κάνει να ανοίξει το στόμα του να φάει μπροστά μας. Ποιος έγραψε το ΦΕΚ αυτό;»