Η δήλωση του Χρήστου Λούλη και η έντονη αντίδραση του Σπύρου Μπιμπίλα: “μα είναι δυνατόν…”

Αντιδράσεις προκαλεί η συνέντευξη του ηθοποιού Χρήστου Λούλη για όσα είπε για τη μη εγγραφή του στο ΣΕΗ. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Όμως προχώρησε και ένα βήμα πιο κάτω λέγοντας:  «Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε.

Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

 

Την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ο οποίος αναπαρήγαγε από το προσωπικό του προφίλ τις δηλώσεις του συναδέλφου του, γράφοντας: “Μα είναι δυνατόν ηθοποιός του κύρους του αγαπημένου και άξιου Χρηστου Λούλη να δηλώνει ότι βαριέται να γραφτεί στο ΣΕΗ? Στο ΣΕΗ που αγωνίζεται για όλους τους ηθοποιους και ειδικά για τους νέους που τους εκμεταλλεύονται άγρια? Θα κουραστεί να στείλει ένα απλό mail αυτός η ο λογιστής του? Μόνο αυτό χρειάζεται…”

Και φυσικά κάτω από την ανάρτηση ξεκίνησε μια αντιπαράθεση για το αν έχει δίκιο ή όχι ο Χρήστος Λούλης:
Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: