Εσκενάζυ, Γκλέτσος παίρνουν σαφή θέση: κεραυνοί ηθοποιών κατά του Χρήστου Λούλη!

Σε κόντρα με πολλές σεισμικές δονήσεις εξελίσσονται τα όσα είπε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για την μη εγγραφή του στο ΣΕΗ. Όπως πρώτο είχε γράψει χθες το RespectNews ο Χρήστος Λούλης έδωσε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε και για τους λόγους που δεν έχει γραφτεί στο Σωματείο Ελληνων Ηθοποιών. Η επίμαχη δήλωση ήταν η εξης: “Δέχθηκα δριμεία κριτική από τους συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”. Με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Ούτε το ΣΕΗ δεν με στήριξε, αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι καν μέλος. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος, γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στο ΣΕΗ δεν δούλευαν καν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι ακόμα και να γραφτώ», είπε κλείνοντας. Τον λόγο αργότερα πήρε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος τον κατακεραύνωσε λέγοντας πως ο ίδιος όπως και οι συνάδελφοί δεν βαριούνται να προσφέρουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους, στους ανήμπορους ηθοποιούς. Χθές βράδυ, ο σπουδαίος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ με μια γραπτή δήλωση έριξε εκ νέου λάδι στη φωτιά και καταφέρθηκε κατά του συναδέλφου του Χρήστου Λούλη παίρνοντας σαφώς θέση υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα:
” Αγαπητε κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιων και έχω μάθει στην ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο.

Εκεί που είσαι ήμουν εδώ που είμαι θαρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση. Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά για πάρτο ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς. Όσο για τον πρόεδρο του τον Σπύρο Μπιμπιλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή . Κανεις δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλ να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει.
Ένας απλός συνάδελφος ( αν με δέχεσαι)”
Αλμπερτο εσκεναζη”

Κάτω από την ανάρτηση αυτή στο προφίλ του Σπύρου Μπιμπίλα, πλήθος ηθοποιών καταφέρθηκαν κατά του Χρήστου Λούλη:

Απόστολος Γκλέτσος :
Τα λέει νομίζω καλά ο πολύ καλός και σοφός συνάδερφος…είναι λόγια ψυχής που πρέπει όλοι μας σαυτη τη δύσκολη δουλειά να τα έχουμε ευαγγέλιο.. σευχαριστουμε πανεμορφε,μέσα και έξω..

Marialena Oikonomidou B:

Τι να το κάνεις το ταλέντο
Χωρίς ψυχή φίλε μου
Δεν αντέχω τα ψώνια..
Ο Σπύρος έτρεχε πολύ πριν γίνει πρόεδρος και ο Βενετσανος ακόμα τρέχει..
Δεν είναι παιδάκια φίλε.
Επειδή έτσι μεγάλωσα
Με έναν πατέρα δοτικο μια μάνα δύο παππούδες…
Μέσα από τη στάση ζωής μου..
Ψηφίζω καλοσύνη, ανθρωπιά
Έχει τόσο δίκιο ο Αλμπέρτο
Καλά που δεν διάβασα τον Λουλη..
ΆΙΝΤΕ ΜΗ ΧΕΣΩ όπως έλεγε η γιαγιά μου Νίτσα Τσαγανεα
Στο σωματείο πρέπει να είμαστε όλοι..
Και εγώ δεν μπορώ να κουνήσω λόγω σπονδυλοαθριτιδας
Όμως οπότε πρέπει είμαι στο σωματείο..

Nikoletta Vlavianou:

Μπράβο

 του Αλμπέρτο !!!

Άντε γιατί το παίζει πολύ μάγκας και πολύ «βαριέται ο τύπος»… ντροπή…λίγο μυαλό και μεγάλη γλώσσα

Nelli Gkini

Ο Σπύρος δεν περίμενε να γίνει πρόεδρος για να προσφέρει, το γνωρίζω από παλιά, ήταν και θα είναι η εξαίρεση είναι άνθρωπος που νοιάζεται το κάνει γιατί απλά έτσι νιώθει, όσο για τον πολύκροτο κ. Λούλη μια χαρά τα είπε ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ ένας επίσης αξιόλογος άνθρωπος και καλλιτέχνης!