Σπύρος Μπιμπίλας: “θέλω να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης ή έναν πολιτικό γάμο…”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για όλα  στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την Γιολάντα Ελευθεριάδου Καραγιώργου την Κυριακή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή εκφράζοντας σαν όνειρο την επιθυμία να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όλοι οι άνθρωποι που έχουν περάσει από την ζωή μου, είτε την προσωπική είτε την επαγγελματική, δεν έχουν φύγει από τη ζωή μου. Είναι ο περίγυρος μου, η οικογένεια μου. Ακόμα και οι σχέσεις οι παλαιότερες έχουν μείνει στη ζωή μου σαν κάτι πολύ ουσιαστικό και πολύ θετικό. Αυτό που δεν αντέχω είναι η ανειλικρίνεια. Δηλαδή πρέπει οι άνθρωποι να λένε αυτό που σκέφτονται ακόμα και αν δυσαρεστήσουν τον απέναντι τους»

«Σαν όνειρο που δεν έχω κάνει ακόμα είναι ότι θέλω να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης ή έναν πολιτικό γάμο. Δυστυχώς όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

 

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων μίλησε για το metoo και τον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.