Μπιμπίλας για Βισκαδουράκη: “λυπάμαι που πήγε ο Βισκαδουράκης στο Survivor”

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε δηλώσεις στην Μένια Κούκου για την Super Κατερίνα κι έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του για την επιτυχία του Survivor και το γεγονός ότι αρκετοί συνάδελφοί του έλαβαν μέρος.

«Εγώ δεν είδα τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο Survivor, εγώ όχι. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Απορώ γιατί το βλέπει ο κόσμος. Τόσο σεναριακά οργανωμένο και να το βλέπεις που σε κοροϊδεύουν… Τι να σας πω διαφωνώ… Εγώ θέλω να γυρίσει ο Γιαννάκης, να κάνουμε αυτά που κάναμε, να πάμε στα φιλανθρωπικά μας και να διαγράψω αυτήν την σελίδα, δεν θα του κάνει καλό. Σε κανένα δεν κάνει καλό παρά μόνο σε κάποιον που έχει χαθεί πάρα πολύ καιρό και βγαίνει ξανά στην επικαιρότητα για κάποιο διάστημα, όπως ο Τριαντάφυλλος θα έλεγα. Στους ηθοποιούς δεν κάνει καλό» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Για την συμμετοχή του Θανάση Βισκαδουράκη είπε: «Λυπάμαι που πήγε. Δεν πειράζει μπορεί να έχει ανάγκη τα χρήματα αλλά λυπάμαι. Λυπάμαι που τα λέω αυτά γιατί θα θεωρήσουν ότι τα έχω βάλει με τους φίλους μου τους ηθοποιούς. Μα λυπάμαι που είναι στα ριάλιτι, να πω ότι πετώ από την χαρά μου; Με στενοχωρεί»