“Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου…”

Σε μια συνέντευξη με αρκετές αποκαλύψεις προχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος  ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός κι ο Άλλος” και μίλησε για τις εξελίξεις με το Me Too αλλά και για τα σχόλια που είχε δεχθεί η Σμαράγδα Καρύδη για μία δήλωσή της.

«Έγιναν και τρομερά πράγματα, μία ωμοφαγία κι ένα κανιβαλισμός από ανθρώπους του χώρου, που δεν το περίμενα. Δεν τολμά κάποιος να πει ωραία παιδιά πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, να γίνει το δίκαιο και να τιμωρηθούν αλλά εγώ στενοχωριέμαι για αυτόν τον άνθρωπο που γνώριζα. Πήγανε να τη φάνε την Σμαράγδα Καρύδη οι άνθρωποι του χώρου μας σε σημείο που να αναρωτιέσαι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν επιτυχημένοι θα το κάνατε; Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι όχι κι αυτό με πειράζει πιο πολύ» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

 

«Δεν θα έπρεπε ο χώρος να τελειώσει για αυτούς. Παίρνεις το μάθημά σου και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έκανες ένα λάθος, σου παίρνουμε το κεφάλι, σε καταστρέφουμε και σε θάβουμε; Με έχει πειράξει κι αυτό με τον Χαϊκάλη. Υπήρξαν καταγγελίες αλλά όχι για τόσο σοβαρά θέματα. Κουταμάρες έκανε γιατί η υποκρισία περισσεύει» ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος