Δραματικές ώρες για την οικογένεια του Στάθη Άνθη…

 

Θρίλερ δίχως φως για την εξαφάνιση του 33χρονου νεαρού Στάθη Άνθη που αγνοείται από τις 8 Μαρτίου από την ακτή ενός ξενοδοχείου όπου εργαζόταν στη Μεγάλη Βρετανία.
Ο αδερφός του Γιώργος μίλησε στην εκπομπή ΤLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου για τις δραματικές ώρες που βιώνει η οικογένειά του.

«Αγνοείται από τη Δευτέρα. Εγώ ενημερώθηκα 5 ημέρες μετά, με πήραν τηλέφωνο. Δεν ήταν ξενοδοχείο, που ο Στάθης είχε πάει για διακοπές, αλλά εργαζόταν εκεί, ήταν σερβιτόρος. Από τέλη Σεπτέμβρη πήγε εκεί και αρχές Νοεμβρίου έγινε lockdown και δεν ήθελε να μείνει» είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Stan, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του.

Ο αδερφός του και οι γονείς του μίλησαν με τον Στάθη το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ωστόσο δεν υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. «Κι εγώ και οι γονείς μου μιλήσαμε το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα άνοιξε κάμερα και μίλησε με τους γονείς μου. Επειδή οι αρχές εκεί μας έχουν ενημερώσει πως το σήμα του κινητού του εξέπεμψε τελευταία φορά μέσα στο υπνοδωμάτιο, προφανώς ξάπλωσε και το έκλεισε. Στις 4.30 τον κατέγραψε η κάμερα, ότι επέστρεφε από το Σαββατοκύριακο. Είχε πάει στο Πλίμουθ. 4.44 ξάπλωσε, έκλεισε το κινητό, δε ξέρουμε εάν έκλεισε αυτός ή αν έκλεισε από μπαταρία. Πιθανότατα το έκλεισε ο ίδιος» συμπλήρωσε ο αδερφός του.

Σοκ ωστόσο προκαλεί στις αρχές η μαρτυρία της συγκατοίκου του που τον είδε να πηδά και να φεύγει από το παράθυρο και όχι από την πόρτα. «Ο Στάθης σηκώθηκε και δεν έβαλε τις παντόφλες του, έβαλε τα παπούτσια του. Τα ρούχα του, το μπουφάν και έφυγε από το παράθυρο» σημείωσε ο Γιώργος Άνθης, ο οποίος ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του αδερφού του από τον μάνατζερ του ξενοδοχείου.