Γονίδης κατά Τατσόπουλου: “εσύ Τατσόπουλε ως …”

Ο Σταμάτης Γονίδης, δεν μασάει τα λόγια του. Για μια ακόμα φορά λοιπόν παίρνει θέση στα όσα έγραψε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος για τον Άγιο Παϊσιο. Γράφει στο προσωπικό του προφίλ ο γνωστός τραγουδιστής:
“Όποτε με προσβάλει κάποιος, προσπαθώ να ανυψώσω την ψυχή μου τόσο ψηλά, ώστε η προσβολή να μην τη φτάνει.

Για μένα, οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο.
Ηθελα να μάθω και έψαξα ποιός είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της θείας Χάρις ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό και έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό.
Με δέος πολλοί Ελληνες παρακολούθησαν την σειρά σου Αγίου Παισίου στη τηλεόραση και αυτός αποκαλεί όλο αυτο τον κόσμο αποχαυνομένο…
Το να μην μιλάς καλά [για κάποιον] δεν είναι απλά παράπτωμα, αλλά επιπλέον ποτίζει με κακό την ψυχή σου,αλλά εσύ τι ξέρεις απο ψυχή?
Όταν μικρά ανθρωπάκια αρχίζουν να ρίχνουν μεγάλες σκιές, σημαίνει ότι ο ήλιος είναι κοντά στη δύση του και εσύ Τατσόπουλε ως αριστεροδέξιος κολαούζος πολιτικός που θα ήθελε και ως συγγραφέας που επίσης δηλώνεις να είχε πουλήσει εστω το ενα χιλιοστό απο τα βιβλία που έχουν γραφτεί για τον Αγιο Παίσιο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής.
Θά μείνεις στην ιστορία ως αυτός που πήδηξε την μισή Αθήνα κατά δική σου δήλωση.
Τατσόπουλε,τις προσβολές σου γράψτες πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου,χάραξέ τες πάνω στο μάρμαρο.
Σταμάτης”