Άγριο χώσιμο στο Φασουλή: “Όλοι εσείς που μιξοκλαίτε, ντροπή…”

Μια ανάρτηση φωτιά εκάνε ο γνωστός χορογράφος Τάκης Σαγιώρ στο προσωπικό του προφίλ στο FB με αφορμή τα όσα είπε σε συνέντευξή του ο Σταμάτης Φασουλής. “Θλιβομαι να διαβάζω για καλλιτέχνες που έχουν κάνει μεγάλη καριέρα κι έχουν βγάλει πολλά χρήματα, να κλαίγονται ότι τώρα που γερασαν δεν έχουν χρήματα να…. ζήσουν!!! Ένας από αυτούς ο Φασουλής που απ ότι λέει, έχει πέσει σε κατάθλιψη επειδή δεν τα βγάζει πέρα με τα λεφτά που βγάζει!!!!! Έλεος κύριοι!!!
Ξεκίνησα την καριέρα μου στα 17 μου χρόνια, κοιμόμουν στα παγκάκια, δεν είχα χρήματα ούτε για ένα κουλούρι και δούλευα όπου έβρισκα για ένα κομμάτι ψωμί! θες το ταλέντο μου, θες η τύχη, τα έφερε έτσι που έγινα “” φιρμα”” και για πολλά χρόνια έβγαζα πολλά χρήματα, απόκτησα βίλα, ακριβά αυτοκίνητα, αγόραζα ότι γούσταρα, δεν στερήθηκε τίποτα!!!! Γνώριζα πως κάποια στιγμή θα τελειώσουν όλα αυτά και θα πρέπει να προσγηωθώ, όπως κι έγινε! Πάντα ήμουν κοντα στην οικογένεια μου και στους φίλους μου!!! ήθελα να περνούν κι αυτοί καλά όσο κι εγώ! Στα 60 μου έκανα ανακατάταξη στη ζωή μου, είπα μαζί μου δεν θα πάρω τίποτα, τα πούλησα όλα και για μια δεκαετία ταξίδεψα με φίλους και χάρηκα ότι δεν μπορούσα να χαρώ τόσα χρόνια λόγω δουλειάς!
Κατάφερα και ζω με αξιοπρέπεια, δεν έχω αυτά που είχα αλλά και να τα είχα τι να τα έκανα!!!!!! στα 80 μου!!!
Το μόνο που με στεναχωράει είναι που δεν έχω πολλά χρήματα να βοηθήσω φίλους μου που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα!!!!
Είναι πολύ σημαντικo να μάθουμε να ζούμε και με τα πολλά και με τα λίγα!!!! ειδικά όσοι από μας δεν ταχαμε κι από χθες!!!!!ας σκεφτούμε κι αυτούς που έζησαν όλη τους τη ζωή παλεύοντας για το καθημερινό! γονείς που δούλευαν σαν σκλάβοι να μεγαλώσουν και να σπουδάσουν τα παιδιά τους!!!! Αυτούς τους… ήρωες της ζωής!! Λίγο αξιοπρέπεια κύριοι συνάδελφοι “όλοι εσείς που μυξοκλαίτε” ντροπή!”