Η θλιμμένη ανάρτηση της Κατερίνας Στανίση για Πατούλη!

Το ζειμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη υπό την φωνή της Κατερίνας Στανίση και το χρίσμα στον Γιώργο Χαρδαλιά, ανάγκασαν την γνωστή τραγουδίστρια με μια μακροσκελή ανάρτηση να αναφερθεί στο ατυχές γεγονός που στέρησε από τον Πατούλη μια δεύτερη τετραετία στην Περιφέρεια Αττικής. Γράφει η Κατερίνα Στανίση στο προσωπικό της προφίλ:
“Από την Παρασκευή δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου για την αδικία απέναντι στον Γιώργο Πατουλη και όσα λέγονται για εμένα και το Ζάππειο.
Η φίλη μου Ανδριάνα Μανεττα ,η οποία δεν ειχε καμια σχεση με τον φορεα διοργανωσης,με κάλεσε να παραστω για να τιμήσω τις Ελληνιδες του κόσμου, αφού θα ήταν παρουσιαστρια και χορηγός για το The Greek Festival,μετά από επιθυμία της προέδρου.
Με την πρόεδρο μίλησα προσωπικά και ήταν πολύ ενθουσιασμενη και χαρούμενη που θα ήμουν εκεί.
Δεν κλήθηκα να κάνω κάποιο πρόγραμμα. Για αυτό δεν πήγα με ορχήστρα.
Στο τέλος της βραδιάς και ενώ ήταν στον χώρο πολύ λίγα άτομα είπα 5 τραγούδια για να τιμήσω και εγώ γυναίκες που ήρθαν από τόσο μακριά, αφιλοκερδώς.
Ο κ. Πατουλης είχε ήδη φορέσει το σακάκι του και έφευγε ο άνθρωπος με τους συνοδούς του.
Τότε τον τράβηξαν επίμονα κάποιες κυρίες από Αυστραλία και Σαουδική Αραβία και πλησίασα και εγώ ζητώντας του να κάνει 2 στροφές να τις τιμήσει.
Όλο αυτό που έγινε είναι πολύ κρίμα και εγώ σαν άνθρωπος είμαι βαθιά πληγωμένη αφού του κόστισε πολλά στην καριέρα του χωρίς να φταίει.
Για όσους είπαν πως η Στανιση δεν έπρεπε να τραγουδήσει στο Ζάππειο, καλό είναι να δείτε την πορεία μου.
Γιατί ως καλλιτέχνιδα έχω τραγουδήσει από το μικρότερο μαγαζί ,στο Madison Square Garden ,Ολυμπιακός στάδιο, Ηρώδειο και σε σταδια και Μέγαρα του κοσμου καταφερνωντας να με αγαπούν σημαντικοί άνθρωποι γραμμάτων και τεχνών. Άτομα με βαθη πνευματικό επίπεδο.
Η μουσική ενώνει και δείχνει την Ελληνική φιλοξενία. Όλη την βραδιά αναφέρθηκαν όλοι στους ομογενείς, τις φωτιές και τα παλικάρια που πέθαναν ηρωικά”

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στανίση