Το αντίο του Νταλάρα στον Λογαρίδη!!!

Ο Σταύρος Λογαρίδης

Ο Σταύρος Λογαρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες του.

Ο Σταύρος Λογαρίδης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1953, ήρθε σε ηλικία 15 χρονών στην Αθήνα, ενώ πέρασε και από την Γερμανία. Ξεκίνησε τη μουσική πριν πάει δημοτικό με την καθοδήγηση του παππού του που ήταν άρχων πρωτοψάλτης στο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Πατριαρχείο χειροτονημένος από τον Αθηναγόρα.

Την πρώτη κιθάρα του την απέκτησε στην ηλικία των 10 ετών, όταν πρωτοάκουσε τη μουσική των sixties. Στα 14 του χρόνια φτιάχνει το συγκρότημα Juniors και την ίδια χρονιά το συγκρότημα Sphinx. Στα 15 του έρχεται στην Αθήνα και πάει στην τότε Polydor και κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο 45 στροφών με τον τίτλο «Ήταν μια μικρούλα και μελαχρινούλα». Συνεργάζεται στο στούντιο με τον οργανίστα των Charms και συμμετέχει για να βγάλει λεφτά σε φωνητικά του Χατζηδάκι στις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη, στου Φίνου.
Δημιούργησε τον δικό του μύθο στην μουσική της Ελλάδας. Ένας από τους μεγάλους ερμηνευτές που συνεργάστηκε ήταν και ο Γιώργος Νταλάρας. Ο σπουδαίος ερμηνευτής μέσα από το προφίλ του, τον απαοχαιρετάει με πόνο ψυχής: