Εκτός εαυτού και πάλι ο Τζώρτζογλου στην “Φάρμα”…

 

Για άλλη μια φορά βρέθηκε στο επίκεντρο ο Στράτος Τζώρτζογλου. Πιο συγκεκριμένα, έξαλλος έγινε ο Στράτος Τζώρτζογλου με κάποια λόγια που μετέφεραν οι συμπαίκτες του στην “Φάρμα” στον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Μαντζουράνης μετέφερε στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο ότι ο Στράτος είπε να προσέχουν τον Μιχάλη, κάτι που αρνήθηκε ο πρώτος ότι ειπώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Στράτος μίλησε για υπόγειες κινήσεις από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, με στόχο να διχάσει μέσα στην Φάρμα και στην συνέχεια ξεκίνησε να ωρύεται για να βρει το δίκιο του: «Πήγε και με κάρφωσε ότι ρουφιάνεψα, πάρτε τώρα τον Βασίλη, τον αρχηγό σας…. Πήγε να πιάσει όλους τους άλλους εκτός από εμένα και τον Μιχάλη. Όποιος πιάνει εμένα στο στόμα του, ότι είμαι διαχωριστικό στοιχείο… Αυτά πρέπει να απαντηθούν. Εκεί βρίσκεται η σπιουνιά για να το μάθουν όλοι».

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εκρηκτική. «Θέλεις να με βάλεις να τσακωθώ με τον Μιχάλη; Ρε καρφί, ρε προδότη… Πότε του το είπες του Μιχάλη;», είπε σε έντονο τόνο στον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Μην φωνάζεις. Γιατί βάζεις χέρι στο παιδί», του είπε ο Ιατρόπουλος για να πάρει την απάντηση από τον Τζώρτζογλου: «Αυτό δεν είναι παιδί».