Βαρύ πένθος για την Δέσποινα Στυλιανοπούλου: “Σα να έχασα την Αλίκη μου, ξανά…”

Βαρύ είναι το πένθος για την σπουδαία ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου. Πριν μία εβδομάδα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της γάτος Χούλιο, τον οποίο είχε μοναδική συντροφιά της τα τελευταία 14 χρόνια. ” Είναι σα να έχασα την οικογένειά μου, σα να έχασα την αγαπημένη μου φίλη Αλίκη. Ειλικρινά Πονάω πολύ και ο πόνος αυτός είναι αβάσταχτος” λέει με αναφιλητά αποκλειστικά στο RespectNews.

H σπουδαία ηθοποιός είναι γνωστή τόσο για την αισιοδοξία της απέναντι στη ζωή, όσο και για το πηγαίο χιούμορ τη. Ωστόσο το χτύπημα αυτή τη φορά ήταν πολύ βαρύ, καθώς για εκείνη ο γάτος της ήταν η οικογένειά της. “Ξέρεις τι είναι να πας να κοιμηθείς και να χαιδεύει ένα ζωάκι το οποίο το μόνο που σου ζητάει είναι να το αγαπάς; Να του μιλάς και να ανταποκρίνεται; Όποιος είναι φιλόζωος καταλαβαίνει τον πόνο μου” λέει κλαίγοντας η 86χρονη ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν θα αντικαταστήσει τον Χούλιο με κάποιον άλλο γάτο, η ίδια είναι κοφτή: ” σε καμιά περίπτωση. Ο Χούλιο είχε μοναδική θέση και στο σπίτι μου και στην καρδιά μου. Εγώ είμαι πλέον μιας ηλικίας και δεν μπορώ να δεσμεύομαι από κάποιο ζώο ούτε αν πάθω κάτι να μην ξέρω τι θα απογίνει. Και ο Χούλιο έφυγε από καρκίνο στο Πάγκρεας όπως η Αλίκη. Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός την ασθένειά του, στο μυαλό μου ήρθε αμέσως ο πόνος που πέρασα με το Αλικάκι. Γι΄αυτό έκλαψα για εκείνη δεύτερη φορά”.