Ο ρόλος έκπληξη της Καβογιάννη στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”

Δεν έχει τέλος το μπέρδεμα στο θρυλικό “Κουδουνάρι” στην απολαυστική σειρά του Mega “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”. Αυτή τη φορά στα πλατό εισβάλλει η Μαρία Καβογιάννη η οποία ετοιμάζεται για μια εμφάνιση έκπληξη στην πιο επιτυχημένη κωμωδία της σεζόν, Συμπέθεροι από τα Τίρανα. Η αγαπημένη ηθοποιός θα παίξει στο επεισόδιο 20, το οποίο θα μεταδοθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στις 21:00, από το Mega.

Η Μαρία Καβογιάννη θα κάνει την καφετζού, αλλά όχι οποιαδήποτε καφετζού. Θα είναι η Ρίζω, εγγονή της γνωστής Ρίζως από το Διαφάνι στις Άγριες Μέλισσες!

 

Η υπόθεση του επεισοδίου: Επικίνδυνες Αποστολές

 

Όσον αφορά στα ερωτικά του Κουδουναρίου, όλος ο κόσμος απευθύνεται στη μία και μοναδική Ρίζω. Την καφετζού που τα βρίσκει όλα και τα ξέρει όλα. Η Ρίζω αναμένεται να μπλέξει τον Βασίλη Βαρδάκα και την Αντζελίνα Μπάρδα σε μεγάλες περιπέτειες.

Η Πένη και ο Λυκούργος, προκειμένου να μη μαθευτεί, ότι ο Μπουκουράν είναι Αλβανός είναι ικανοί να φτάσουν στα άκρα. Ετσι αποφασίζουν μαζί με την φίλη της Πένης, την Κλαίρη, να στήσουν ενέδρα και να απαγάγουν τον Θύμιο προκειμένου να τον τρομοκρατήσουν ώστε να μη μιλήσει σε κανέναν και ποτέ για την αληθινή καταγωγή του λόρδου Μπουκουράν. Έχουν καταστρώσει ένα σχέδιο με όλες τις λεπτομέρειες. Ό,τι είναι να πάει στραβά όμως θα πάει!