Δηλώσεις φωτιά Τάσου Χαλκιά για Γιώργο Κιμούλη….

Άστραψε και βρόντηξε στο Love It και την Κατερίνα Νινιού ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς  ο οποίος αποκάλυψε πόσα χρήματα έχει πάρει από την τηλεόραση. «Τη δεκαετία του ’90 έφτασα να παίρνω 1,5 και 2 εκατομμύρια το επεισόδιο», ανέφερε ο ηθοποιός ενώ για το επεισόδιο στις “Άγριες Μέλισσες” στις οποίες συμμετέχει σε ένα επεισόδιο τόνισε:

«Έκανα ακόμα ένα guest στις Άγριες Μέλισσες που παίχτηκε προχθές, του οποίου η συνέχεια είναι 34 επεισόδια μετά. Δεν δικαιούμαι να πω τι θα γίνει 34 επεισόδια μετά. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο καλό στοιχείο στον χαρακτήρα του Μάνου Βόσκαρη. Μπορεί και να υπάρξει, ανάλογα με το τι θα αποκαλυφθεί».

Για όσα έχει καταγγείλει η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρει τα εξής: «Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη.

Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος… Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί. Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό».