Συγκλονιστικό: η θρυλική Ταϋγέτη, χορεύει και τραγουδάει σε home video!!!

Ένα σπανιότατο video με την εκπληκτική Ταυγέτη ανάρτησε πριν δύο εικοσιτετράωρα ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Θάνος Αλεξανδρής, από την εποχή της δεκαετίας του ΄90, όταν ο ίδιος παρουσίαζε τις δικές του τηλεοπτικές εκπομπές στα σπάργανα της ιδιωτικής τηλεόρασης.
Σε αυτό το σπάνιο ντοκουμέντο η θρυλική Ταυγέτη, που όλοι αγαπήσαμε μέσα απο τις ταινίες της, κάνει το χατήρι του Θάνου Αλεξανδρή και χορεύει τσιφτετέλι μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του.
Ο ίδιος στην ανάρτησή του έγραψε:

“ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΛΜΟΔΟΒΑΡ ΑΝΗΜΕΡΑ-εκδοσεις ΚΑΚΤΟΣ Υστερα απ’ αυτό το σκυλολόι της τηλεόρασης, με όλα τα πρόσωπα τα βλιτώδη και αλλοιωμένα από τα υαλουρονικά, όπου αλλού παει το μάτι κι αλλού περιδιαβαίνει το βλέμμα, αναγκαστικά ξαναγυρνάς στα παλιά και ανακαλύπτεις μικρους θησαυρούς… Την αγαπήσαμε όλοι όσοι είχαμε την τύχη να τη δουμε από κοντά. Είχε το τρακ της πρωτόβγαλτης και μια σεμνότητα στο βλέμμα, που σίγουρα αγνοούν οι σημερινοί αστέρες. Στα μάτια τα δικά μας φάνταζε σαν ντίβα καιρών αλλοτινών, σαν μια πρωταγωνίστρια του Φελίνι που το ‘σκασε από τον θίασο και καταδέχτηκε τη δική μας παρέα….Επιμέλεια-σπικαζ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ”