14 χρόνια από την δολοφονία Σεργιανόπουλου: “Σοκαριστικό το φευγιό του για όλους μας…”

Συμπληρώνονται σήμερα 14 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου. Του πρωταγωνιστή που άφησε εποχή μέσα από την ερμηνεία του στους “Δύο Ξένους”. Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Στη σειρά «Δύο ξένοι» είπατε το ναι εύκολα;

Είπα αμέσως το ναι στους «Δύο ξένους». Μου άρεσε πολύ το κείμενο και δεν με ένοιαζε κάτι άλλο. Ούτε το οικονομικό. Με ένοιαζε να είναι ωραία δουλειά. Δεν έβαζα ποτέ σε προτεραιότητα το οικονομικό, γιατί αν σε νοιάζει πρωτίστως αυτό, μειώνεται η αξία αυτού που κάνεις.

Θα θέλατε να είχε συνεχιστεί η σειρά;

Θα ήθελα πολύ να είχαν συνεχιστεί οι «Δύο ξένοι». Ήταν μια πολύ καλογραμμένη σειρά και είναι ευλογία να παίζεις τέτοια ωραία κείμενα. Όλα σε αυτή τη σειρά ήταν αρμονικά και γι’ αυτό έβγαινε ένα τόσο καλό αποτέλεσμα.

Τι θυμάστε από τον Νίκο Σεργιανόπουλο, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή;

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένα πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός συνεργάτης. Συνεπέστατος, κεφάτος, μια χαρά παιδί. Σοκαριστικό το φευγιό του για όλους μας. Μια απώλεια ενός ικανού ανθρώπου και καλού παιδιού. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από εκείνον. Ήταν μια ψυχούλα και έτσι θα μείνει για πάντα μέσα μου. Αν είχε ιδιομορφίες και ποιες ήταν αυτές, εμένα δεν με αφορά καθόλου. Όταν φεύγουν από την ζωή καλόψυχοι άνθρωποι, τότε πρέπει να φοράει πένθος η κοινωνία…