Τι θα δούμε την Μεγάλη Εβδομάδα στα κανάλια!

*** Local Caption *** Drama Series

Ώρα… για τηλεοπτική κατάνυξη, με τα «θηρία» της prime time ζώνης να λουφάζουν για λίγες ημέρες λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας! «Σασμός», «Γη της Ελιάς», «Αγριες μέλισσες», «Survivor», «MasterChef» δεν θα κάνουν παρέα στους τηλεθεατές τις ημέρες του Θείου Πάθους και μάλιστα τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα θα προβληθούν μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη!

Μια ανάσα πλέον μας χωρίζει από τη Μεγάλη Εβδομάδα και οι αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών εξαιτίας του Πάσχα είναι αναμενόμενες, κυρίως στη ζώνη πράιμ τάιμ που είναι και η πιο επικερδής αλλά και η πιο ανταγωνιστική.

Ποιες σειρές και ποια προγράμματα θα μας κρατήσουν συντροφιά και ποια θα επιχειρήσουν «εξοικονόμηση δυνάμεων»; Σχεδόν όλα τα προγράμματα που κάνουν διψήφια ποσοστά θεαματικότητας!

σελ 21 φ2 Άγιος Παΐσιος Από τα Φάρασα στον Ουρανό 5

Έτσι ο ΑΝΤ1 βάζει για ακόμη μία χρονιά τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» και τη «Βίβλο» καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, γεγονός που σημαίνει ότι οι «Αγριες μέλισσες» σταματούν και δίνουν ραντεβού στους τηλεθεατές μετά τις γιορτές. Το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι θα το απολαύσουμε στη μικρή οθόνη από τη Μεγάλη Τρίτη στις 21.00 και στις 23.00 θα ακολουθεί η «Βίβλος».

Στον Αlpha, από την άλλη, ο «Σασμός» θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη θα προβληθεί ελληνική ταινία.

Στον Σκάι και στο Star έχουν επιλέξει να συμπλεύσουν, καθώς τόσο το «Survivor» όσο και το «MasterChef» θα βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα μέχρι και τη Μεγάλη Τρίτη, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα αντικατασταθούν με ξένες θρησκευτικές ταινίες, κάτι που θα συμβεί και στο Mega με τη «Γη της Ελιάς», με το κανάλι να μεταδίδει τη Μεγάλη Εβδομάδα σε επανάληψη τον πρώτο κύκλο της αυτοβιογραφικής σειράς «Αγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» που στην πρώτη προβολή της σημείωσε μεγάλη επιτυχία.