Φτιάχνει πολιτικό κόμμα ο Γιώργος Τράγκας. Τι αποκάλυψε ο ίδιος…

Την απόφασή του να φτιάξει το δικό του πολιτικό κόμμα, πήρε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. «Έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας» είπε ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την ραδιοφωνική διαδικτυακή του συχνότητα.

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “Πρώτο θέμα”, ο Γιώργος Τράγκας αναφερόμενος στην πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και διευκρίνισε ότι το κόμμα του θα λάβει το όνομα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» αν και ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην υπουργός, πρώην συνοδοιπόρος του Πάνου Καμμένου και πλέον αρχηγός του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος είπε ότι το όνομα του νέου σχηματισμού δεν είναι δεδομένο. «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει για το οριστικό όνομα του κόμματος. Σε δέκα ημέρες θα πάμε στο Πρωτοδικείο και το πιθανότερο είναι να είναι το Ελεύθεροι Άνθρωποι» αποκάλυψε ο Αχαιός Νίκος Νικολόπουλος στο protothema.gr

Μέσα από το διαδικτυακό ραδιόφωνο Crash, ο Τράγκας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων και να γραφτούν μέλη, σε όλη τη χώρα, ζητώντας τους να δραστηριοποιηθούν πολιτικά.

Ο Γιώργος Τράγκας είπε χαρακτηριστικά: «Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του ’21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».