Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για όλα και έστειλε τα δικά του μηνύματα…

 

Την πρώτη του συνέντευξη εφόλης της ύλης έδωσε ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου o τραγουδιστής που κατάφερε να προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις μίλησε για όλα όσα έζησε τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

“Επειδή εγώ είμαι το παιδάκι τους, τα έχω ζήσει όλα. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά πολύ τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα έχει συγκινηθεί πολύ με αυτό και έχει δει πράγματα από τον Σάκη. Εκείνος άφησε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα στη Μαριαλένα. Την αγαπάει πάρα πολύ. Νιώθει πολύ καλά η Μαριαλένα μαζί του. Θέλω να το πω και στην οικογένειά της ότι είναι πολύ καλά και είναι πολύ χαρούμενη μαζί του. Να μη στεναχωριούνται. Δε ξέρω αν θα τους παντρέψω αλλά τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα.

Ο Γιώργος Λιβάνης μου είπε να προσέχω τη Μαριαλένα πριν μπούμε στο παιχνίδι. Τι να κάνω όμως που ήμουν στην κόκκινη ομάδα και εκείνη στη μπλε και μετά μπήκε και ο Σάκης στους μπλε; Είχαν έρθει ήδη πολύ κοντά όταν ενωθήκαμε, τι να κάνω που τους έβλεπα χαρούμενους; Δεν έχω μιλήσει με τον Λιβάνη από τη μέρα που γύρισα από το Survivor.

Είχε πάει ο Γιώργος με τον Κόρο και είχαν βρει φαγητό. Εγώ δεν ήμουν μαζί τους, αν ήμουν μαζί τους θα το έλεγα. Τον Κόρο δεν τον κατηγορώ, δε πειράζει. Πάντα έλεγα να είναι καλά το παιδί γιατί δε ξέρω τι έχει περάσει, να είναι καλά να πιάνει και ψάρια, να τρώει. Έχω μάθει από τους γονείς μου να εύχομαι κάτι καλό ακόμα και για τον αντίπαλό μου και στα πιο δύσκολα” είπε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τα σχόλια που είχαν κάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κόρο μέσα στο παιχνίδι για τα μαλλιά του

“Πριν μου γίνει πρόταση για το παιχνίδι είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Ο γιατρός μου είπε να μην πάω στο Survivor γιατί λόγω κακής διατροφής και ήλιου δε θα πετύχει. Σε αυτά τα δυο παιδιά τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο τα έλεγα όλα γιατί τους θεωρούσα φίλους μου, και εκείνοι μου έχουν πει πολλά πράγματα και αυτά που μου έχουν πει δε θα πω ποτέ σε κανέναν για να τιμήσω αυτούς τους δυο μήνες που ήμασταν φίλοι μου” απάντησε τονίζοντας πως δε κρατά κακία σε κανένα.

“Θεωρώ τον Αλέξη Παππά παρεξηγημένο. Είχε πάντα μια κόντρα με τον Νίκο και τον Τζέιμς και εκείνοι μαζί του. Δεν είχε κακία όμως. Με έχουν πάρει όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου τηλέφωνο, όλοι. Με τον Τζέιμς μιλάμε συνέχεια, είχαμε πει να κάνουμε και ένα πάρτι στη Ρόδο με φαγητά, ποτά και μουσική για να βοηθήσουμε τον κόσμο…Είχα πει εμπιστευτικά σε κάποια παιδιά ότι αν κερδίσω το έπαθλο αυτό θα μοιραστεί σε όσους έχουν ανάγκη” είπε σε άλλο σημείο ο Τριαντάφυλλος.