Με νέο φάκελο καταγγελιών στη δικαιοσύνη ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Για δεύτερη φορά, σε διάστημα, μόλις πέντε ημερών, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, θα βρεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για να παραδώσει νέες καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον κλάδο της υποκριτικής.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Τσαρούχας είχε βρεθεί και πάλι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και είχε παραδώσει στον εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλο, περίπου 20 φακέλους με καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας από ηθοποιούς,σεναριογράφους, σκηνοθέτης και άλλα πρόσωπα.

Οι καταγγελίες αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη αξιολογηθεί σε πρώτο στάδιο από τις εισαγγελικές αρχές και τρεις εξ αυτών παρουσιάζουν μεγαλύτερο ποινικό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τρεις αυτές υποθέσεις, πιθανότατα, στοιχειοθετούνται κατηγορίες, σε βαθμό, πλημμελήματος, που αφορούν αδικήματα συνδεόμενα με προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Από την πρώτη εξέταση, φαίνεται πως σε αυτές τις υποθέσεις, δεν στοιχειοθετείται από την πρώτη επισκόπηση το κακούργημα του βιασμού ή της απόπειρας βιασμού.

Δύο εξ αυτών έναν πασίγνωστο ηθοποιό σε βάρος του οποίου έχουν ήδη γίνει καταγγελίες, αλλά και έναν 65χρονο γνωστό ηθοποιό με παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Πηγή Newsit.gr