Η Καίτη Γκρέυ αποχαιρετάει τον Τόλη Βοσκόπουλο!!!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος το 2005 είχε προλογίσει για πρώτη φορά στη ζωή του, βιογραφία. Και το έκανε για την Καίτη Γκρέυ την οποία είχαν συνεργαστεί όταν εκείνος, άσημος τότε της έδωσε τραγούδια και εκείνη μεγάλη ντίβα της εποχής, τα τραγούδησε. Έκτοτε τους συνέδεε μια πολύχρονη φιλία. Έγραφε τότε ο μεγάλος ερμηνευτής στο βιβλίο της Καίτης Γκρέυ με τίτλο “Έτσι όπως τα έζησα”:
“Είχα την μεγάλη τύχη και ευτυχία να γνωρίσω στα πρώτα βήματά της καριέρας μου το φαινόμενο που λέγεται Καίτη Γκρέυ. Την ονομάζω φαινόμενο γιατί “ναι” αν δεν είναι φαινόμενο η Γκρέυ, τότε ποια είναι τα φαινόμενα. Τι να πει κανείς γι΄αυτή την κυρία; Πως να μπορέσω να πω με λίγα λόγια αυτ΄πα τα χιλιάδες συναισθήματα που νιώθω γι΄αυτήν. Τι να πει κανείς για την Καίτη Γκρέυ ως τραγουδίστρια. Μόνο όσοι ξέρουν την Ίμα Σουμάκ της Ελλάδας. Συνεργάστηκα μαζί της. Της έγραψα τραγούδια. Με τραγούδησε. Ξέρετε τι λέω αυτή τη στιγμή; τραγούδησε τραγούδια μου η Καίτη Γκρέυ. Αν δεν είναι αυτό ευτυχία; Ναί έζησα τέτοιες ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου. Θα έχω να λέω με πολλή περηφάνια ότι γνώρισα, συνεργάστηκα και με τραγούδησε η μεγαλύτερη τραγουδίστρια που έβγαλε ποτέ ο τόπος μου. Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου Καίτη”.

Σήμερα η Καίτη Γκρέυ, με λίγα λιτά λόγια αποχαιρετάει τον παντοτινό της φίλο. “Ο Τόλης ήταν ένα φαινόμενο που όποιος δεν τον έχει ζήσει, δεν μπορεί να καταλάβει τι πάει να πει σταρ και παράλληλα να είναι τόσο ταπεινό παιδί. Τρραγούδησα πολλά τραγούδια του και ήταν τιμή μου, όταν προλόγισε το βιβλίο της ζωής μου. Κάποια στιγμή θα ανταμώσουμε και πάλι. Καλό ταξίδι Τόλη μου”