Η Τζούλια Παπαδημητρίου μιλάει για… τις δύο κόρες που είχε ο Τόλης! Ποια ήταν η απόφαση του Αρείου Πάγου…

Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε η Τζούλια Παπαδημητρίου, την ημέρα του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Παρά την οριστική και αμετάκληση απόφαση του Αρείου Πάγου ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του μεγάλου τραγουδιστή, η πρώην σύζυγός του επιμένει.

Μιλώντας στο debater.gr για τον χαμό του σπουδαίου καλλιτέχνη δήλωσε: “Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε”.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε να πει στον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν πρόλαβε, η Τζούλια Παπαδημητρίου απάντησε: “Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του. Ξέρω ότι θα περάσουν τώρα δύσκολα και η οικογένειά του, η γυναίκα του και η μία του κόρη, αλλά θα περάσει και η κόρη του η άλλη, να είστε σίγουρος γι’ αυτό. Οπότε καλύτερα να μη λέμε πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι το καλύτερο πράγμα”.

Η απόφαση του Αρείου Πάγου

Υπενθυμίζεται ότι οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαίωνε τον Τόλη Βοσκόπουλο, αφού αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Όπως ανέφερε δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος στα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν ήταν βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από “τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα”.

Σειρά δικαστικών αποφάσεων, που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύει ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

Πηγή: The Toc.gr