Υπόθεση Πάτρας: Τι συνέβαινε στο ΚΔΑΠ με τη μητέρα και τους υπαλλήλους!

«Το παιδί ερχόταν στο ΚΔΑΠ στις 5 η ώρα και έφευγε στις 20:00. Εγώ με τον κύριο Μάνο δεν είχα επικοινωνία, είχα μόνο με την κυρία Ρούλα. Δεν είχα καλή επικοινωνία, αλλά χωρίς να μπορώ να σας το εξηγήσω ότι μου είπε αυτό, μου έκανε αυτό. Έβλεπα… αλλά να Τι σσας πω κάτι; Βιβλιογραφικά εξηγούνται τα πάντα, ότι ήταν μια γυναίκα σε θυμό, ότι ήταν μια μάνα σε θυμό, δηλαδή προσπαθούσα όλες τις συμπεριφορές να τις εξηγήσω με βάση τη βιβλιογραφία» ανέφερε μια πρώην εργαζόμενη του ΚΔΑΠ στστην ίδια εκπομπή

«Μου έκαναν παράπονα, μου έκανε η συνοδός ότι μπορεί να περίμενε, δεν ήταν στο σπίτι όταν πήγαινε το παιδί, δύο φορές. Αφήστε την να ξεκουραστεί, αφήστε την, είναι μια μάνα που ξαφνικά της έχουν συμβεί αυτά που της έχουν συμβεί και αυτή την στιγμή προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, εξηγούνται τα πάντα στους γονείς μας. Τα πάντα, και ο θυμός τους εξηγείται» τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα χαρακτηριστικό περιστατικό: «Ένα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι κάποια στιγμή συνόδευσα εγώ το παιδί στο σπίτι, με το σχολικό. Βρέχει λοιπόν “ο θεός με το θεό”, κατεβαίνω με το καρότσι, ο οδηγός κρατάει ομπρέλα πάνω από τη Τζωρτζίνα να μην βραχεί το παιδί και εγώ δεν μπορούσα γιατί δεν είχα την εμπειρία, δεν ήξερα πώς να ανεβάσω το καρότσι, ξέρετε στο πεζοδρόμιο για το βάλω στο σπίτι. Ήτανε λοιπόν ατάραχη στην πόρτα, ατάραχη και της λέω “κυρία Ρούλα μπορείτε να με βοηθήσετε;” και μου λέει: “κάντε πίσω το καρότσι και μπείτε”. Αυτό τώρα δεν είναι μια συμπεριφορά αναμενόμενη. Δηλαδή πως θα έκανε ο καθένας σε έναν γέρο, να δει το καρότσι και να σηκωθεί να βοηθήσει, να σηκώσει λίγο μπροστά για να ανέβει το καρότσι. Δεν βγήκε από την πόρτα της, δεν βγήκε από την πόρτα!».

Πηγή: Mega