Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί το δράμα με την τέλεση της κηδείας των δύο θυμάτων στην Μακρυνίτσα Πηλίου, ενώ ο 31χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας, αλλά και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της μητέρας των δύο θυμάτων.
Η μητέρα των δύο παιδιών που έπεσαν νεκρά από το μαχαίρι του 30χρονου δράστη, Αθανασία Τσάπα, τόνισε πως ακόμα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και πως περιμένει ακόμα να δει τα παιδιά της ζωντανά. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα παιδιά μου έφυγαν, περιμένω να τα δω να έρχονται» σημείωσε, εξηγώντας τι συνέβη εκείνα τα δραματικά λεπτά.
Όπως εξήγησε, η επίθεση του δράστη ξεκίνησε από την ίδια, όμως στη συνέχεια η κόρη της κατάλαβε τι συνέβη και μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει. «Εγώ πιστεύω ότι θα σκότωνε εμένα, αν δεν κατέβαινε εκείνη την ώρα το παιδί μου» συμπλήρωσε η Αθανασία Τσάπα.
«Προσπαθούμε να δώσουμε δύναμη στο εγγονάκι μας, που είναι 2,5 ετών» πρόσθεσαν οι γονείς των δύο θυμάτων, ενώ ο Απόστολος Τσάπας ζήτησε την τιμωρία του δράστη. «Να μην βγει ποτέ έξω. Πρέπει να φάει ισόβια, τα παιδιά όμως δεν θα γυρίσουν πίσω» συμπλήρωσε.
Δείτε το video: https://www.megatv.com/2021/04/06/diplo-foniko-sti-makrinitsa-tin-timoria-tou-drasti-zitoun-oi-goneis-ton-thymaton/?pubid=2020322930