Κόλαφος κατά Φιλιππίδη: «Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο!”

Για τις πολύ ασχημες συνθήκες στις οποίες βίωσε όταν συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε με αιχμηρό λόγο ο Φώτης Σπύρος. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου το πρωί της Πέμπτης, μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο του, Πέτρος Φιλιππίδης καθώς και την προσωπική του εμπειρία κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Ειδικότερα, ο Φώτης Σπύρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχαν χαρακτηριστικά που τον έκαναν στον χώρο μας δυσάρεστο. Η αλαζονεία του είναι γνωστή και είναι αλήθεια. Περνούσαν όλοι άσχημα δίπλα του, άσχημα όμως, όλοι δίπλα του και κανένας δεν μίλαγε. Πολλοί χαίρονται που για άλλο πράγμα τιμωρείται αλλά τιμωρείται επιτέλους. Υπάρχει Θεός, υπάρχει δικαίωση, υπάρχει δίκαιο; Την βρήκε από αλλού, από άλλο σκοτάδι».

«Πέταγε τασάκια, φερόταν άσχημα, έχει διώξει κόσμο! Είναι γνωστά αυτά και τα έχω ακούσει. Έχει κάνει φρτικτά πράγματα. Φρικτά πράγματα που δεν μπορώ να πω. Δηλαδή έχουν γίνει κάποιες καταγγελίες στο ΣΕΗ που δεν μπορώ να τις πω».

«Έχουν γίνει σοβαρές καταγγελίες στο ΣΕΗ που θα βγουν στη δημοσιότητα. Πολύ σοβαρές, όμως, όχι τέτοια» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του Alpha. «Σε μένα έχει συμβεί κάτι φρικτό. Ήμουν μικρός, πήρα ένα χειροκρότημα και με έβγαλε με ξύλο ο πρωταγωνιστής από τη σκηνή. Φώναζε κιόλας πως αυτός δεν είναι δικός μας».