Τι αλλάζει στην σειρά “Χαιρετα μου τον πλάτανο”!

Οι τριγμοί στο ελληνικό θέατρο με όσα ακούγονται για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, έφεραν όπως είναι γνωστό και το τέλος της συνεργασίας του Πέτρου Φιλιππίδη με την σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” στην ΕΡΤ. Ωστόσο αυτό έχει έχει επιφέρει αλλάγες και τόσο στο κάστ των ηθοποιών, όσο και στις ημέρες μετάδοσης της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τον Παρασκευά που αποχαιρέτησε την σειρά, η σειρά της ΕΡΤ… χαιρετάει και τις Παρασκευές ως μέρα μετάδοσης. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη συνθήκη με την αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη, σύμφωνα με τη Real life, η καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» για το επόμενο διάστημα μειώνεται κατά ένα επεισόδιο ανά εβδομάδα και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 20:00.

Στόχος είναι να δοθεί χρόνος στην εταιρεία παραγωγής για να περάσεις στην επόμενη φάση της σειράς, χωρίς να υπάρξει κενό στον «αέρα». Ο ρόλος του Παρασκευά, τον οποίο υποδυόταν ο Πέτρος Φιλιππίδης, αποχωρεί την προσεχή Πέμπτη χωρίς να αντικατασταθεί. Αντ’ αυτού, θα ενταχθεί ένας νέος χαρακτήρας, ο αδελφός του Παρασκευά τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς.