Ξέσπασε ο Τάσος Χαλκιάς: “Είναι βλάξ, είναι άρρωστος, είναι ηλίθιος…”

Σαφή απόσταση από όλα όσα συμβαίνουν στο θέατρο πήρε ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος παίρνει μέρος στην σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο” από την οποία έφυγε ο Πέτρος Φιλιππίδης λόγω των τελευταίων εξελίξεων που έχει πάρει το θέμα των σ3ξουαλικών παρενοχλήσεων στο θέατρο..  Μιλώντας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” ο Τάσος Χαλκιάς εξήγησε ότι δεν θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη: “Ο κ. Φιλιππίδης έχει αποχωρήσει από την σειρά και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήμουν εγώ που θα τον αντικαθιστούσα. Εγώ θα υποδυθώ τον αδερφό του κ. Φιλιππίδη που έρχεται από το χωριό” δήλωσε με σαφήνεια θέλοντας να διαχωρίσει την θέση του από όλο αυτό που συμβαίνει στα παρασκήνια του θεάτρου.

Μάλιστα ο Τάσος Χαλκιάς σχεδόν εκνευρισμένος προσπάθησε να εξηγήσει στο “Έλα Χαμογέλα” και στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι άλλο θέατρο και άλλο παρασκήνια του θεάτρου.
“Όλα αυτά που λέγονται και που συμβαίνουν δεν έχουν να κάνουν με το θέατρο αλλά με τα παρασκήνια του θεάτρου. Ας μην μπερδεύουμε τα δύο αυτά” είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση μάλιστα του Παύλου Σταματόπουλου, τι θα έλεγε ο ίδιος σε όλους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους θεούς, σκηνοθέτες, θιασσάρχες, ηθοποιούς, ανέφερε με ένταση στη φωνή του: “Όποιος νομίζει ότι είναι θεός, είναι βλάξ, είναι ηλίθιος, είναι άρρωστος… Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να εξουσιάζει τους άλλους μέσω της δημοσιότητας του, είναι άρρωστος”.