Χρήστος Χολίδης για πατέρα του: “Δεν πήγε στον γιατρό και έχασε τα νεφρά του…”

Στο πλατό της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Χολίδης, το πρωί της Τρίτης, στο Love It του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε ο αγαπημένος του πατέρας καθώς και την δύσκολη, για τον ίδιο, περίοδο του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Χολίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορονοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται».

«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι από δω και πέρα έτσι».

 

«Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορονοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Πέρασα και τον κορονοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και την δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό δεν το μπορούσα καθόλου» συμπλήρωσε ο Χρήστος Χολίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.