Ο Νίκος Ψαρράς για καταγγελίες Ζέτας Δούκα: ‘Ήμουν παρών στα πάντα και…”

Ένας ακόμα ηθοποιός που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις μπαίνει στο “κάδρο” της δημοσιότητας. Ο Νίκος Ψαρράς μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για τον Γιώργο Κιμούλη από τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, μίλησε χθες στο «Θέμα Radio 104,6» και στη ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Αυτοπροσώπως» του Νίκου Θρασυβούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, που συμμετείχε στην πολυσυζητημένη παράσταση «Closer», όπως είπε, ήταν παρών στο περιστατικό που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. Ο ίδιος τόνισε παράλληλα πώς δεν θα ήθελε να μιλήσει για το περιστατικό κι αν κληθεί να μιλήσει, θα το κάνει στο δικαστήριο.

«Τόσες μέρες από τότε που ξέσπασε όλο αυτό συνάδελφοί σου από δελτία κεντρικά με παίρνουν τηλέφωνο και αρνούμαι να βγω και να μιλήσω και θα σου πω γιατί. Αν υπάρχει μήνυση και καταγγελία καλό είναι ό,τι πούμε, να το πούμε στο δικαστήριο. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί εδώ δεν μιλάμε για το πότε έχω πρεμιέρα, τι έργο θα παίξω, εδώ είναι κάτι σοβαρό υπάρχει μια κατηγορία. Οπότε θα μου επιτρέψεις για το συγκεκριμένο θέμα να μην πω απολύτως τίποτα. Ήμουν παρών στα πάντα όμως, αυτό μπορώ να στο πω και βεβαίως αν καλεστώ θα πρέπει να πω την αλήθεια» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στη συνέχεια της συνέντευξής του γενικά για το θέατρο λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δημοκρατία έχουμε και σωστά κάνουν. Βεβαίως δεν πρέπει να χαθεί το μέτρο, από την άλλη για μας που είμαστε άνθρωποι του θεάματος είναι πιο εύκολο να έχουμε λόγο δημόσιο από ότι θα είχε μια υπάλληλος σε μια τράπεζα. Εμείς δεν μιλάμε μόνο για το θέατρο… Είναι καιρός η κακοποίηση να σταματήσει παντού. Θα πρέπει ο εργασιακός χώρος να είναι χώρος ασφαλής για να μπορείς να είσαι δημιουργικός και καλός στη δουλειά σου. Δεν μπορείς να είσαι τρομοκρατημένος, δεν μπορείς να ενοχλείσαι σεξουαλικά ή σωματικά. Δεν μπορείς να αποδώσεις οτιδήποτε και αν κάνεις. Υπάρχει ένας θυμός, υπάρχει και πολύς χώρος τώρα πια, λόγω του ότι είμαστε όλοι άνεργοι… Εγώ έχω περάσει αυτό και έχω πολύ θυμό, 10 χρόνια. Γιατί με κακοποιήσανε και γιατί δεν θέλω ούτε εμένα να μου συμβεί και κυρίως όμως να μην συμβεί σε κανένα παιδί της νέας γενιάς».