8 λέξεις…οργής Γεωργίου με ΣΚΑΪ!!!

“8 λέξεις οργής” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου στις σέχεις του με τον ΣΚΑΪ. Και όπως είναι γνωστό την τελευταία περίοδο της συνεργασίας τους βαδίζουν ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Ανδρέας Γεωργίου και ο ΣΚΑΪ έπειτα από την ανακοίνωση του MEGA πως η επόμενη τηλεοπτική δουλειά του γνωστού καλλιτέχνη θα φιλοξενηθεί στο Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του «Έλα Χαμογέλα» και της Ναταλίας Ανδικοπούλου, μάλιστα, τα άκρα μοιάζουν να έχουν ξεπεραστεί για τις δύο πλευρές και η διαδρομή μέχρι το καλοκαίρι μόνο ομαλή δεν αναμένεται να είναι.

«Οι σχέσεις έφτασαν στα άκρα και παρά λίγο να τιναχτούν στον αέρα. μετά την μεταγραφή του Ανδρέα γεωργίου στο MEGA, που ανακοινώθηκε μέσα στις γιορτές. Κάτι τέτοιο δεν είθισται και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έξι μήνες δηλαδή πριν λήξει ένα τρέχον συμβόλαιο να ανακοινώνει ένα άλλο κανάλι ότι ξεκινάει με τον καινούργιο του συνεργάτη» αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Τα αίματα άναψαν, υπήρξε πολύ έντονη ενόχληση από τα ανώτατα στελέχη του ΣΚΑΪ που πήγαν το φτάσουν στα άκρα. Έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η λύση του συμβολαίου όμως αποδείχθηκε πως είναι ένα πολύ γερό συμβόλαιο με ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν και τις δύο πλευρές. Υπήρξε ένα νομικό μπρα μντε φερ με ισχυρά επιχειρήματα και από τους δύο. Ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε την σύμβαση με σκοπό να φέρει μια καινούργια. Μια σύμβαση που… «πετσοκόβει» τα επεισόδια. Όσο μπορούσε ο ΣΚΑΪ να κόψει το σίριαλ, το έκοψε. Δηλαδή τα 390 επεισόδια που περιλάμβανε η αρχική συμφωνία γίνονται 250! Από αύριο η σειρά θα ολοκληρώνεται στις 10 και θα είναι οριστικά μονά τα επεισόδια. Δεν θα υπάρχει το επεισόδιο της Παρασκευής που τους είχαν τάξει»

Και όλα αυτά 6 μήνες πριν τελειώσει η σεζόν…