Τι ζητάει ο Πέτρος Γαιτάνος από το κοινό του, λίγες μέρες πριν το Πάσχα!

Όπως κάθε Πάσχα, έτσι και φέτος αυτές οι Άγιες Ημέρες ανήκουν μουσικά στον Πέτρο Γαϊτάνο. Αναρρίθμητες εκπομπές αφιερώνουν σε εκείνον ώρες ατελείωτες για να ακουστούν τα μελωδικά Άγια Πάθη του Κυρίου, από το στόμα του.
Ωστόσο, ο αοιδός προτίμησε φέτος να ζητήσει την γνώμη του κοινού του, αν πρέπει να πηγαίνει στις εκπομπές που τον καλούν.
Διαβάστε τι ζητάει από το κοινό του στην ανάρτησή του:
“Αγαπητοί μου φίλοι είμαι προβληματισμένος αν πρέπει να βγαίνω συχνά στην τηλεόραση, βέβαια η αντίληψη του συχνά είναι σχετική για τον καθένα…
Θεωρώ ότι ο αυθόρμητος τρόπος γι’ αυτό, το να πηγαίνω δηλαδή σε τηλεοπτικές εκπομπές που με καλούν είναι όταν έχω κάτι να παρουσιάσω, άλλες φορές πάλι αισθάνομαι ότι μάλλον πρεσβεύω κάποιες αξίες και απόψεις που δεν ακούγονται συχνά ή καθόλου στην ελληνική τηλεόραση και πως μπορεί να είναι χρήσιμο και ωφέλιμο στους τηλεθεατές να τις ακούν.
Με τιμούν τα ΜΜΕ και με καλούν συνεχώς για να με φιλοξενήσουν σε εκπομπές τους, όλο το έτος και λογικά με έμφαση 2 μήνες πριν, κατά την περίοδο του Πάσχα και 1 μήνα μετά το Πάσχα.
Με ενδιαφέρει πολύ να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να γράψετε εδώ τα σχόλιά σας σχετικά με το θέμα αυτό.
Θέλετε να με βλέπετε συχνά στα ΜΜΕ; Πιστεύετε ότι υπάρχει ωφέλεια από αυτό; Θεωρείτε αποτελεσματικότερη προς τη σωστή απόδοση αυτών των εμφανίσεων κάποια άλλη ιδέα και ποια;
Παρακαλώ μην παραλείψετε να εκφράσετε με αγάπη και ότι αρνητικό θεωρείτε ότι κάνω, ή σκέψεις και ιδέες σας, τα σχόλιά σας θα ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν μου.
Ευχαριστώ
Πέτρος Γαϊτάνος, Αθήνα, 5 Μαρτίου 2020 μ.Χ.