Ξέσπασε κόντρα: Τέλος η φιλία Μπιμπίλα-Γαβριήλ λόγω…θείας κοινωνίας! Γιατί του γράφει “ντροπή σου”!

Άγρια κόντρα, ξέσπασε μεταξύ δύο πάλαι ποτέ καλών φίλων και ηθοποιών: της Γκέλυς Γαβριήλ και του Σπύρου Μπιμπίλα.  Και μάλιστα εν μέσω πανδημίας.
Αφορμή στάθηκε το post που ανέβασε ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ για τους ιερείς και την θεία κοινωνία και όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει ότι είναι άθεος, και δημοσίως έγραψε την άποψή του. Έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου κάνει αλγεινή εντύπωση που διάφοροι ιερείς που πληρώνονται από όλους τους φορολογούμενους (όλους, αλλόθρησκους, άθεους κλπ) προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάθε παράβαση που κάνουν την δικαιολογούν με ανόητο τρόπο και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το υγρό κρασί με ψωμί που κατ αυτούς είναι ο ζωντανός Θεός δεν έχει κανένα κίνδυνο κ δεν. μπορεί να μεταφερθεί ο ιός μέσω αυτού..Σέβομαι όλες τις θρησκείες αλλά όταν εμπαίζουν έτσι την νοημοσύνη μας δεν μπορώ παρά να βροντοφωνάξω την λέξη ΝΤΡΟΠΗ… Από κάτι τέτοιους έγιναν οι πολίτες άθρησκοι κι άνοιξαν τα μυαλά τους».
Πριν λίγη ώρα, την σκυτάλη πήρε η ηθοποιός Γκέλυ Γαβριήλ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο τις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90 καθώς και από σήριαλ. Η ηθοποιός, όπως γράφει στο προφίλ της παύει πλέον να έχει φίλο τον Σπύρο Μπιμπίλα, στέλνοντας του δημοσίως μήνυμα «ντροπή σου Σπύρο».
Γράφει η ηθοποιός: «ΝΤΡΟΠΗ!!! Ως γνωστόν, Σπύρο, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με έχεις πείσει πως η φιλία μας δεν υπήρχε λόγος να υφίσταται. Με αυτό σου το μήνυμα με πείθει πως η απόφαση μου ήταν σωστή. Και ναι έχεις δίκιο… ΝΤΡΟΠΗ… Μάλλον ντροπή σου να ασχολείσαι με ΑΞΙΕΣ, γιατί τις οποίες απ’ ο,τι φαίνεται δεν γνωρίζεις. Γνωρίζεις Σπύρο, τι εστί ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Ποια η σημασία της; Ποια η αξία της; Ποια η τροφή που δίνει στο μυαλό και στη ψυχή; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. Για να μας δώσεις απαντήσεις, θα πρέπει να σκέφτεσαι σαν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Γιατί Ο Χριστός μας δίδαξε μόνο αγάπη. Πως σέβεσαι τις θρησκείες όταν κρίνεις και μάλιστα με αυτό τον τρόπο; Και ποιος είσαι άραγε; Και γιατί εμείς να ακούσουμε εσένα; Και ποιος είσαι που κρίνεις ιερείς; Τι γνωρίζεις εσύ για τον τρόπο ζωής τους;;; Όσο για τους μισθούς των ιερέων που πληρώνεις, μάθε λοιπόν ότι μετά την απελευθέρωση μας, η εκκλησία έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της για να δημιουργηθεί το νέο ελεύθερο κράτος.
Όπως καταλαβαίνεις μάλλον εσύ όλα αυτά τα χρόνια πληρώνεσαι από τα χρήματα των χριστιανών και δεν το ξέρεις. Μείνε Σπύρο στον Γκάντι… Υποστήριξε την αθεΐα σου και άσε μας εμας, μέρες που είναι να σηκώσουμε τον δικό μας ΣΤΑΥΡΟ. Εκείνον που πιστεύουμε. Για εκείνον που δακρύζουμε. Γιατί εμείς νιώθουμε την ύπαρξή του!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Η σημερινή ανάρτηση της Γκέλυς Γαβριήλ