Πρόωρο τέλος για το House of fame!!!

 

Μπορεί το House of Fame  να είχε μερικά από τα πιο ακριβοθώρητα ονόματα της ελληνικής μουσικής {Φοίβος, Πλούταρχος, Γαρμπή, Φουρέιρα, Αρσενάκος} ωστόσο δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και κόβεται με συνοπτικές διαδικασίες. Ή μάλλον ολοκληρώνεται αρκετό καιρό από τον αρχικό προγραμματισμό. Την είδηση αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day!

«Κάτι… έπαθαν και οι τηλεθεατές, δεν υπήρξε η αναμενόμενη απήχηση. Το show με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνεται τέλη Μαϊου και από αυτή την Παρασκευή θα αρχίσουν οι διπλές αποχωρήσεις. Μάλιστα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει με τα show, οι φιναλίστ δεν θα είναι ούτε τρεις ούτε τέσσερις, θα είναι έξι, που σημαίνει ότι υπήρχε υλικό και θα έπρεπε να τραβήξει αυτό το show», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η γνωστή δημοσιογράφος πρόσθεσε επίσης: «Από την άλλη, ο ΣΚΑΙ ισχυρίζεται ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος, το show έτσι κι αλλιώς θα ολοκληρωνόταν τέλη Μαϊου. Τώρα, πώς γίνεται τέλη Μαϊου, με τόσους παίκτες μέσα στο παιχνίδι, με διπλές αποχωρήσεις, με έξι φιναλίστ που δεν συνηθίζεται σε τέτοιο show, η απάντηση δική σας».