Αποκλειστικό: Η κόρη της Έλενας Ναθαναήλ, Ίνκα, μιλάει για τα 12 χρόνια από τον χαμό της μητέρας της!

Ήταν 4 Μαρτίου 2008 όταν η Έλενα Ναθαναήλ, η ηθοποιός με το υπέροχο πρόσωπο, την μοναδική προσωπικότητα και σεμνότητα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών. Η θλίψη τότε στον καλλιτεχνικό κόσμο ήταν απέραντη. Και συνεχίζει να είναι για αυτή τη σπουδαία ηθοποιό. Πίσω της ωστόσο, η Έλενα Ναθαναήλ άφησε την μοναχοκόρη της Ίνκα η οποία είναι σχεδόν ίδια με τη μητέρα της.
Η Ίνκα σήμερα, για χάρη του RespectNews.gr μετά από αρκετά χρόνια σιωπης μιλάει για την απουσία της πολυαγαπημένης της μητέρας:
“Σήμερα κλείνουν 12 χρόνια που μας άφησε…Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει ούτε ένα λεπτό να την σκέφτομαι και να μου λείπει… Είναι αυτό που είχα διαβάσει κάπου που έλεγε : “Κάθε φορά που βλέπω κάτι θαυμαστό ή παράξενο, θέλω να φωνάξω μαμά έλα να δεις!” Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο ένα φιλί.. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα πέφτω πολύ. Όπως και στα γενέθλιά της. Προσπαθώ όμως κι ας μην τα καταφέρνω πάντα, αντί να λυπάμαι που έφυγε, να χαίρωμαι που την γνώρισα έτσι όπως δεν την είχε γνωρίσει κανείς ποτέ. Στο πιο προστατευτικό ρόλο, αλλά και στο πιο ανιδιοτελώς αγαπησιάρικο. Αυτό της μάνας”.

Η Έλενα Ναθαναήλ με την κόρη της Ίνκα!
Μάνα και κόρη σαν δυο σταγόνες νερό
Έλενα Ναθαναήλ και Ίνκα Τσαγκάρη!