“Πέθαναν” ξανά τον σπουδαίο ηθοποιό Θόδωρο Κατσαδράμη!

Για μια ακόμα φορά, “πέθαναν” τον ηθοποιό Θεόδωρο Κατσαδράμη σύζυγο της αείμνηστης ηθοποιού Καίτης Παπανίκα. Και δεν είναι η πρώτη φορά!  Και όμως, ο ηθοποιός παρά το προχωρημένο της ηλικίας του {91 ετών} είναι υγιής στο σπίτι του, έχοντας κοντά του τον γιο του Δημήτρη.
Δεκάδες αναρτήσεις μεγάλων ιστοσελίδων έγραψαν την τραγική είδηση του υποτιθέμενου θανάτου του ηθοποιού. Και όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει! Μάλιστα ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας με μια έντονη ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο FB διέψευσε την φήμη θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού!
O Θεόδωρος Κατσαδράμης έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός και γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά “Ο Ταξιτζής”, που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70. Εκπαιδεύθηκε στην Δραματική Σχολή του “Θεάτρου Τέχνης” του Καρόλου Κουν και πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στη θεατρική σκηνή το 1954. Είναι μέλος του Σ.Ε.Η. Παντρεύτηκε δυο φορές. Πρώτη του σύζυγος υπήρξε η ηθοποιός Αγγέλικα Καπελλάρη και δεύτερη σύζυγος η γνωστή ηθοποιός Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησαν έναν γιο αλλά χώρισαν το 1992.

Η αείμνηστη σύζυγός του Καίτη Παπανίκα