Κραχ στον καλλιτεχνικό κόσμο της Ελλάδας, λόγω κορονοιού!

Ήταν που ήταν δύσκολες οι καταστάσεις που βίωναν την τελευταία δεκαετία οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα, ήρθε και ο κορονοιός και τους αποτέλειωσε. Κάπως έτσι φαντάζει ότι θα βγει το 2020 και κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει και το 2021. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, οι θεατρικοί επιχειρηματίες καθώς και παραγωγοί τόσο των τηλεοπτικών εκπομπών όσο και των θεατρικών παραγωγών, δεν διαφαίνεται καμιά προοπτική για νέες σειρές και θεατρικές παραγωγές, τουλάχιστον μέχρι και τον επόμενο Δεκέμβρη.
Ασφαλείς πληροφορίες του RespectNews.gr αναφέρουν ότι ήδη δύο από τους μεγάλους θεατρικούς παραγωγούς της Αθήνας με πολλά θέατρα στην κατοχή τους, δεν θα διακινδυνεύσουν να ανοίξουν καθόλου για το 2020, ενώ είναι μετέωρο και το χρονικό διάστημα της νέας χρονιάς 2021. Στο ίδιο μήκος κύματος και τα κανάλια, αφού πολλοί τηλεοπτικοί παραγωγοί αδυνατούν να προβλέψουν το νέο κύμα της πανδημίας του κορονοιού από την επόμενη σεζόν η οποία τυπικά ξεκινάει τον Οκτώβρη.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, συνομιλώντας με πολύ δικούς της ανθρώπους, έκανε γνωστό ότι “θα μείνουν πολλοί συνάδελφοί μου άνεργοι και για μεγάλο διάστημα, αφού όλες οι παραγωγές έχουν καταβαραθρωθεί και το μέλλον είναι πιο αβέβαιο από ποτέ”.