Τάχωσε ο Κουτσόπουλος στον Μπόμπαινα: “δεν είναι όλες οι στιγμές δικές σου…”

Μπορεί ο Μπόμπαινας, Δημήτρης Ταϊρίδης να νιώθει ξένος στην Μπλε ομάδα του Master Chef και δεν χάρηκε καν που κέρδισε η ομάδα του την ομαδική δοκιμασία, ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “τα πήρε” με όσα ανέφερε και με την αρνητικότητα που έβγαλε αμέως μετά τη νίκη της ομάδας των μπλέ.
«Κάποια στιγμή δεν είναι να κάνεις ότι θέλεις αλλά ότι λέει το παιχνίδι. Ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Εδώ πέρα ότι συμβαίνει, ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά. Ο Νίκος θα χαρεί την αρχηγία του και τη νίκη της μπλε ομάδας, οι κόκκινοι τι πήγε λάθος. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές στο παιχνίδι. Συγγνώμη αν σου έχουμε δώσει να καταλάβεις αυτό» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef.

«Το λέω με τη διακριτικότητα και την αγάπη που απευθυνόμαστε σε όλους σας. Καμία φορά θα διαφωνούμε αλλά στο τέλος τα βρίσκουμε μια χαρά. Εδώ έχουμε έρθει για να μαγειρέψουμε και να βρούμε τον επόμενο Έλληνα MasterChef μέσα από δοκιμασίες. Οι στιγμές δεν σου ανήκουν και το παιχνίδι έχει μια ροή κι όλα τα παιδιά έχουν τα ίδια δικαιώματα. Κερδίσατε; Κάνε ότι θες και πήγαινε σπίτι. Αλλά δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές» συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.