Πάνος Ιωαννίδης: “‘Εχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνστανίνο”.

Δεν έχει τέλος η ευτυχία για τον chef του Master Chef, Πάνο Ιωαννίδη αφού έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Μάλιστα έκανε τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις στο Breakfast@Star. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στο μωράκι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μακάρι να είναι τυχερός και υγιής αυτό είναι το σημαντικό! Είναι ιδιαίτερο το συναίσθημα και αν δεν γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις ακριβώς. Μου το είχαν εξηγήσει και στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις. Δεν είναι ένα πιάτο, δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα! Όταν πήρα για πρώτη φορά το μωρό στην αγκαλιά αισθάνθηκα υπέροχα, ολοκληρωμένος θα έλεγα».

«Έχω πει και στο παρελθόν πως θέλω να κρατάω την προσωπική μου ζωή έξω από τη δουλειά. Είναι προσωπική. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά μου, φυσικά, πολύ ευχαρίστως να ξέρει όλος ο κόσμος τι κάνω. Το προσωπικό όμως είναι προσωπικό και έχω επιλέξει πολύ συνειδητά από την αρχή της παρουσίας μου στο MasterChef και την τηλεόραση ότι δεν θέλω πολλά πράγματα να τα βγάζω προς τα έξω» πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης στο πρωινό μαγκαζίνο του STAR. «Μόνο στους πολύ κοντινούς μας είχαμε γνωστοποιήσει τα πάντα».

 

«Είμαστε αρκετό καιρό μαζί με τη σύντροφο μου και έχουμε αποφασίσει να πούμε το μωράκι μας Κωνστανίνο».