Μaster chef: αποχαιρέτησαν τον Τζαμαλή με δάκρυα και λυγμούς!

 

Αποχώρηση είχαμε χθες βράδυ στο Master Chef με δάκρυα και στεναχώρια, καθώς έφυγε ο Παναγιώτης Τζαμαλής που από τα περισσότερα παιδιά ήταν αποδεκτός. Η Κόκκινη ομάδα εξαιρέθηκε αφού ήταν η νικήτρια της ομαδικής δοκιμασίας, όπως κι ο Γιάννης Αυλωνίτης με τον Παύλο Χάππιλο που κέρδισαν τις δύο ασυλίες. Διονύσης Σαρακίνης, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης και Παναγιώτης Τζαμαλής διεκδίκησαν την παραμονή τους. Το πιάτο του σημερινού καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που κλήθηκαν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε ντέρμπι. Κάποιοι περιορίστηκαν από τον χρόνο και δεν κατάφεραν να συγκεντρωθούν στα υλικά που έπρεπε να μαγειρέψουν την στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες από τον εξώστη προσπαθούσαν να βοηθήσουν.

Για μια ακόμα φορά ο Διονύσης έδειξε πολύ ασχημο πρόσωπο για την Μαρίνα, ρίχνοντας συνεχώς μπηχτές. Ωστόσο η Μαρίνα κατάφερε να του “βάλει τα γυαλιά” καθώς ήταν πολύ καλύτερο το πιάτο της και πήγε πρώτη ασφαλής στον εξώστη με 29 ψήφους, ενώ δεύτερος ακολούθησε ο Διονύσης με 25. Ακόμα και ο Ιωάννης ακούστηκε να λέει ότι δεν είναι δυνατόν να κάθεσαι να ασχολείσαι συνέχεια με την Μαρίνα, ενώ δεν έχεις ολοκληρώσει το πιάτο σου.

Τελικά αποχώρησε ο Παναγιώτης Τζαμαλής, όπου με δάκρυα στα μάτια τόσο η Μαργαρίτα όσο και ο Νίκος τον αποχαιρέτησαν με βαριά καρδιά!!!

Το φοβερό στιγμιότυπο ήταν, όταν όλοι οι συμπαίκτες του, χειροκρότησαν τον πάντα χαμογελαστό Παναγιώτη Τζαμαλή!