Ήταν μυστικός ο γάμος της Αλίκης με τον Γιώργο Ηλιάδη;

Φώτο ντοκουμέντο! 
Έχουν περάσει περίπου 40 χρόνια από τότε που Αλίκη Βουγιουκλάκη αποφάσισε να παντρευτεί τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη. Ο γάμος σύμφωνα με όσα γράφτηκαν εκ των υστερων έγινε στην Μητρόπολη με ελάχιστους καλεσμένους κάτω από τη μύτη των ΜΜΕ.
 Όταν η Αλίκη αποκάλυψε στην εκπομπή του  Νίκου Χατζηνικολάου στο Mega Channel το 1993 ότι είχε κάνει μυστικό γάμο με τον Κύπριο επιχειρηματία,  έκτοτε πέρασε ως ιστορικό ντοκουμέντο αυτό. Δηλαδη κανείς δεν γνώριζε για τον Γιώργο Ηλιάδη και την σχέση του με την εθνική μας σταρ.
Να όμως που το RespectNews έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο κέντρο Χρυσό Βαρέλι όπου εμφανιζόταν ο σταρ της εποχής Γιάννης Φλωρινιωτης. Τότε η Αλίκη έχοντας στο πλευρο της τον αγαπημένο της Γιώργο Ηλιάδη πήγαν ένα βράδυ να διασκεδάσουν στο κέντρο. Στην ίδια παρέα, ακριβώς απέναντι από το ζευγάρι κάθεται η υποτιθεμενη “αιώνια ανταγωνιστρια της” Τζένη Καρέζη με τον σύζυγό της Κωστα Καζάκο. Συμφωνα με το ρεπορτάζ μας, όλοι γνώριζαν τότε για τον δεσμό της Αλίκης και τον μυστικό της γάμο. Μια φωτογραφια με ιστορικές αλήθειες που για πρώτη φορά έρχεται στο φως της δημοσιοτητας!