Νέλλη Γκίνη: «Σε μία οντισιόν ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου…”

Flashback στη ζωή και την καριέρα της έκανε η Νέλλη Γκίνη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά της στον κινηματογράφο, τη γνωριμία και τη συνεργασία με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, αλλά και τον παραγωγό που, σε μια οντισιόν, της ζήτησε να σηκώσει το φόρεμά της.

«Το 1967 έκανα την πρώτη μου κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία “Ματωμένη Γη” με ένα μικρό ρόλο. Το 1981 γνώρισα τον Λάμπρο Κωνσταντάρα κι έγινα συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία “Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ” μαζί με την Μάρω Κοντού.

Ο Λάμπρος είχε αρρωστήσει πριν από αυτή τη ταινία. Είχε γίνει καλά, επανήλθε, αλλά μετά έπεσε πάλι και δεν τα κατάφερε. Ο Λάμπρος στο Κάβο Ντόρο ήταν εξασθενημένος και έπρεπε να κατέβει κάτι σκαλιά, βρήκε τον τρόπο κρατώντας τον Τόνι Γιακωβάκη να τα κατέβει με την ίδια χάρη», είπε η Νέλλη Γκίνη.

Η Νέλλη Γκίνη είπε στη συνέχεια: «Στα Εγκλήματα πέρασα εκπληκτικές στιγμές, μπήκα για ένα γκεστ κι έκανα 12 με 13. Στα πρώτα γύρισμα στα Εγκλήματα έλεγα στην Μαρία Καβογιάννη να κάνουμε πρόβα και εκείνη μου έλεγε να μην ανησυχώ, γιατί έχουμε πολλές πρόβες μπροστά μας».

Ένας από τους ρόλους που λάτρεψε ήταν εκείνος της Μήτραινας στη σειρά του MEGA, Κάτω Παρτάλι. «Απίστευτος ρόλος. Έκανα την κακιά πεθερά. Στο δρόμο με ρωτούσανε αν θα μπορούσα να είμαι τόσο κακιά πεθερά όσο ήμουν στο Κάτω Παρτάλι», είπε η Νέλλη Γκίνη.

 

«Σε μία οντισιόν ο παραγωγός μου ζήτησε να σηκώσω το φόρεμα μου, είχε κλειδώσει την πόρτα και αναποδογύρισα το γραφείο του και έφυγα», είπε επίσης η Νέλλη Γκίνη.