Η ευχαριστήρια επιστολή του Νικολόπουλου για το μπουζούκι του!


Αγαπημένοι μου φίλοι, το μπουζούκι μου βρέθηκε.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στην αναζήτησή του. Στους φίλους μου, δεξιοτέχνες του μπουζουκιού που μέσα από το διαδίκτυο εγκάρδια διέδωσαν την πληροφορία της κλοπής που σε πολύ γρήγορο χρόνο πήρε μεγάλη διάσταση.
Να ευχαριστήσω όλες τις ειδησεογραφικές σελίδες για τη άμεση δημοσίευση, ιδιαίτερα τους Μιχάλη Μιχαήλ από lifo.gr, Μπάμπη Παπαφιλιππάκη από zougla.gr, Κώστα Μπαλαχούτη από ogdoo.gr, τα τηλεοπτικά κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ και του ALPHA, ιδιαίτερα το δημοσιογράφο Πέτρο Καρσιώτη και φυσικά να ευχαριστήσω τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβασή τους.

Τελευταίο άφησα έναν «Άγιο» άνθρωπο για μένα, τον κύριο Δανάλη Νίκο, συνταγματάρχη εν ενεργεία που υπηρετεί στο ΓΕΘΑ, ο οποίος πέρασε από το παλαιοπωλείο για προσωπικό του λόγο και από τύχη ανακάλυψε πως το μπουζούκι μου ήταν προς πώληση. Άμεσα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το γεγονός.
Αγαπημένοι μου φίλοι, συγχωρέστε με που σας φόρτωσα το πρόβλημά μου τώρα που η πατρίδα μας στενάζει από προβλήματα. Ήταν πολύ σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας και αποδείχτηκε τελικά και πολύ χρήσιμο καθώς η δημοσιοποίησή του ήταν κρίσιμη για να βρεθεί το μπουζούκι μου. Ήταν και μια ευκαιρία για να διαπιστώσω ακόμα μια φορά την αγάπη σας και την αλληλεγγύη σας.

Σας ευχαριστώ
Χρήστος Νικολόπουλος
{Πηγή: ogdoo.gr}