Ανατριχίλα: πασίγνωστο μέντιουμ είχε προβλέψει τον κορονοιό και έγραψε βιβλίο το 2008… για αυτά που συμβαίνουν τώρα

Το καλοκαίρι του 2008, μια ηλικιωμένη ψυχίστρια ισχυρίστηκε ότι άρχισε να λαμβάνει προλήψεις στην ηλικία των 5 ετών. Έτσι δημοσίευσε ένα βιβλίο που περιείχε αυτή την δυσοίωνη πρόβλεψη. “Περίπου το 2020, μια σοβαρή πνευμονία-όπως ασθένεια θα εξαπλωθεί σε όλη την υδρόγειο, επιτίθεται στους πνεύμονες και τους βρογχικούς σωλήνες και αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες», είπε. “Σχεδόν πιο διασκεδαστικό από την ίδια την ασθένεια θα είναι το γεγονός ότι θα εξαφανιστεί ξαφνικά μόλις φτάσει, θα επιτεθεί ξανά δέκα χρόνια αργότερα και στη συνέχεια θα εξαφανιστεί τελείως”.
Η πρόβλεψη ξεθωριάστηκε από τη δημόσια μνήμη και η συγγραφέας του βιβλίου, Sylvia Browne, πέθανε το 2013. Αλλά η πανδημία των κοροναϊών έφερε νέα προσοχή στο βιβλίο του Browne, “Τέλος των Ημερών: Προβλέψεις και Προφητείες για το Τέλος του Κόσμου”. Αυτή την στιγμή το βιβλίο βρίσκεται στην κατάταξη Νο2 και τα φυσικά αντίγραφα πωλούνται τώρα για εκατοντάδες δολάρια.

Οι κυβερνητικοί και δημόσιοι υπάλληλοι έχουν εκδώσει κάθε είδους οδηγίες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προστατευθούν από την εξάπλωση του Covid-19. Αλλά υπάρχει μια άλλη μόλυνση που οι εμπειρογνώμονες φαίνονται αβοήθητοι να σταματήσουν: Η πανούκλα των προφητών προειδοποιώντας ότι ο κορωναϊός είναι ένα σημάδι που είμαστε στο “τέλος των ημερών”. Υπάρχει κάτι για τις πανδημίες που προκαλούν τους πανικοβλημένους ανθρώπους να εκκενώσουν το μυαλό τους μαζί με τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αμέτρητες προειδοποιήσεις για το τέλος της ημέρας, όπως η πρόβλεψη του Browne, εξαπλώνονται σε απευθείας σύνδεση, συνδυάζοντας τους φόβους του κοροναϊού με τα πάντα, από την πολιτική παράνοια για μια “κυβέρνηση του κόσμου που ελέγχεται από τον ΟΗΕ” σε αυστραλιανές πυρκαγιές και σμήνη ακρίδων στην Αφρική.

Τι οδηγεί αυτούς τους προφήτες “

Πολλοί περιλαμβάνουν άγρια ​​ανακριβείς αναγνώσεις του Βιβλίου της Αποκάλυψης. Συχνά αυτοί οι πανδημικοί προφήτες τελειώνουν τις προβλέψεις τους με υπογραφές όπως “ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ!”
Ίσως δεν είναι περίεργο που μερικοί άνθρωποι αποθεματοποιούν όπλα και πυρομαχικά.
Αλλά μερικοί που μελετούν τη θρησκεία και τις προφητείες για να ζήσουν λένε ότι ήρθε η ώρα για αυτούς τους κοινωνικούς μέσους προφήτες και ψυχολόγους να πάρουν μια αυτοκατευθυνόμενη καραντίνα. Οι δογματιστές βλάπτουν την πνευματική και ψυχολογική υγεία των ανθρώπων, λένε.
Ζητούν επίσης τη γνώση ότι ακόμα και οι πιο σεβαστοί αριθμοί στη θρησκεία δεν τολμούσαν να υποθέσουν. Όποτε ο Ulrich Lehner, Καθολικός θεολόγος στο Πανεπιστήμιο της Notre Dame στην Ιντιάνα, συναντά έναν προειδοποιητή κοινωνικών μέσων προειδοποίησης ότι το Covid-19 σημαίνει ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά, μπαίνει στον πειρασμό να τιτίβισμα πίσω αυτή την απάντηση: “Ματθαίος 24:36. “
Αυτό είναι το απόσπασμα, όταν ο Ιησούς λέει για το τέλος του κόσμου: “Αλλά για εκείνη την ημέρα ή ώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατέρας”.
“Ο ίδιος ο Ιησούς είπε:« Δεν ξέρετε την ώρα », ωστόσο ορισμένοι αυτοεξυπηρετούμενοι προφήτες σήμερα γνωρίζουν περισσότερο από τους αγγέλους γύρω από το θρόνο του Θεού» λέει ο Lehner.
Ο Λέινερ λέει ότι μερικοί από τους προφήτες του αιώνιου αιώνα μπορούν να οδηγηθούν από μια άλλη αμαρτία: υπερηφάνεια.
Διαβάστε περισσότερα από τον John Blake:
“Ίσως σε αυτούς τους τύπους που δημιουργούν μαζικό πανικό υπάρχει επίσης μια ορισμένη υπερηφάνεια, μια φουσκωμένη αυτοπεποίθηση ότι” έχω κάποια ξεχωριστή ιδέα “, λέει ο Lehner, συγγραφέας του” Ο Θεός δεν είναι Νίκαιος: Απορρίπτοντας την Θεωρία της Παλικής Πολιτικής και Ανακαλύπτοντας την Ο Θεός αξίζει να ζει. “
“Αν αυτό δεν είναι διαβολικό, δεν ξέρω τι είναι.”
Αλλά ένας άνθρωπος που συνέδεσε το Covid-19 με τις βιβλικές γραφές λέει ότι δεν προσπαθούσε να εξαπλωθεί ο φόβος.
Ο Elisha Jones, ένας διευθυντής νεολαίας σε μια εκκλησία στο νοτιοανατολικό Τέξας,  ανέφερε 2 Χρονικών 7: 13-15 . Εκεί, η Βίβλος λέει ότι ο Θεός είπε στον Σολομώντα: «Όταν κλείνω τους ουρανούς, ώστε να μην υπάρχει βροχή ή να παραγγείλετε ακρίδες να καταβροχθίσουν τη γη ή να στείλουν μια πληγή στον λαό μου … Θα θεραπεύσω τη γη» αν οι άνθρωποι «γυρίσουν» από τους κακούς τρόπους τους. “
Ένας πελάτης του μετρό χρησιμοποιεί έναν ιστό για να προστατεύσει το χέρι του ενώ κρατάει σε έναν πόλο την Πέμπτη 19 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη.
Κάποιος έγραψε μια λεζάντα πάνω από το βιβλικό πέρασμα που έγραφε: “Αυστραλιανές πυρκαγιές – η βροχή συγκρατήθηκε.” Η Αφρική – η πανούκλα της παγκοσμίου πανδημίας – Covid-19.
Ο Τζόουνς δήλωσε στο CNN ότι προσπάθησε να προειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι «ο Ιησούς είπε ότι αυτά τα πράγματα θα συμβούν» και ότι η Γη υφίσταται «πόνους γέννησης πριν τη δεύτερη έλευση του Ιησού».
“Πιστεύω απολύτως ότι θα μπορούσε να είναι ένα άμεσο σημάδι για κάτι που ο Θεός είπε ότι θα συμβεί, ή ακόμα και πρόδρομος για τα επόμενα πράγματα”, λέει ο Jones για το Covid-19 και άλλα παγκόσμια γεγονότα.
Πηγή: CNN