Σάκης για Μαριαλένα:  «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου…”

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής του ριάλιτυ επιβίωσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε πως εξαιτίας της Μαριαλένας δεν είχε ανοιχτεί σε παρέες και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αληθινές φιλίες.

«Δεν με πείραξε που το 90% των παικτών ήθελε νικητή τον Ηλία», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, μιλώντας για τον αντίπαλό του Ηλία Μπόγδανο είπε πως είναι φανταστικό παιδί και θα ήθελε να έχουν σχέσεις και έξω από το παιχνίδι. Όπως είπε μπήκε στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί βλέπει τον εαυτό του σαν αθλητή.

Μιλώντας για τον Τζέιμς είπε πως δέχτηκε τη συγγνώμη του για όσα είπε αλλά δεν μπορεί να τα σβήσει όλα…

Η σχέση του με την Μαριαλένα
Σάκης Κατσούλης δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Μαριαλένα. Ο ίδιος είπε ότι η σχέση τους σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη λέγοντας μάλιστα πως ήταν πάντα στο πλευτό της και ήταν εκεί για να την πάρει μια ζεστή αγκαλιά. Όσο για το λόγο που χώρισαν είπε πως εξαιτίας της καραντίνας και του φανταρικού υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους.

 

«Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα», απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του για να συνεχίσει: «Η Μαριαλένα έχει απαντήσει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά για το τι θέλει να κάνει μαζί της είπε χωρίς να δώσει σαφή απάντηση: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό».

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιβάνη είπε πως ήξερε για φήμες μεταξύ τους. Μάλιστα είπε πως δεν θα διεδικούσε μια κοπέλα που είναι αλλού.

«Δεν θα ήθελα ένα κορίτσι που δεν με θέλει η οικογένειά της. Για μένα η οικογένεια είναι πάνω από όλα», είπε ο νικητής του Survivor για να συνεχίσει: «Ο καθένας το βλέπει από την δική του οπτική γωνία».