Ηλίας Μπόγδανος: το πρώτο του μήνυμα μετά τον τελικό!

 

Ο Ηλίας Μπόγδανος έζησε το όνειρο και έφτασε ένα βήμα πριν να πιει νερό από την πηγή καταλαμβάνοντας την δευτερη θέση στο Survivor. Μάλιστα  η διαφορά με τον νικητή ήταν εξαιρετικά μικρή όπως πρόδωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός.

Το απόγευμα της Τρίτης, μια ημέρα σχεδόν μετά, ο τραγουδιστής και φιναλίστ του Survivor θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης στους διαδικτυακούς του φίλους!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ηλίας Μπόγδανος δημοσίευσε μια κεφάτη φωτογραφία από δρόμο της Αθήνας στην οποία κρατάει με ενθουσιασμό ένα χάρτινο ταμπελάκι που αναγράφει «Amigos Para Siempre» συνοδεύοντας την από το παρακάτω μήνυμα:

“Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. Ευχαριστώ!!! Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τόση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο».

 

«Η αγάπη μένει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται” συμπλήρωσε ο φιναλίστ του Survivor, Ηλίας Μπόγαδνος αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων και αντιδράσων!