Χαμός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ: «Σας παρακαλώ απαλλάξτε μας…”

Άλλο ένα σόου όπου ακούστηκε πολλές φορές και αναίτια η λέξη bullying έδωσε για άλλη μια φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.

Στόχος του συμπαίκτες του πιθανόν που θεωρεί δυνατούς ή με προσωπικότητα -όπως δήλωσε ότι έχει ο ίδιος- όπως ο Τάκης και ο Μαρτίκας αλλά και ο Άρης.

Μάλιστα ο Τάκης έφτασε στο σημείο να κάνει έκκληση να τον διώξει το κοινό.  «Σας θερμοπαρακαλώ, θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο καλό». Η Μπλε ομάδα αναζήτησε τον Κωνσταντίνο για το μαγείρεμα, αλλά εκείνος εμφανίστηκε μόνο στο φαγητό κάνοντας έξαλλους τους παίκτες καθώς όπως λένε αποφεύγει τις ευθύνες. Τα πράγματα έφτασαν στα άκρα όταν έπεσε το φως στην παραλία των Μπλε. Ο Σπύρος Μαρτίκας εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε ότι θέλει να φύγει ο Κωνσταντίνος και φυσικά εκείνος δεν το άφησε να πέσει κάτω!

Ο καβγάς συνεχίστηκε και το πρωί μεταξύ Τάκη και Κωνσταντίνου, με τον δεύτερο να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς και πάλι για το παιδί του.

«Σας παρακαλώ απαλλάξτε μας! Με είπε φασίστα επειδή αγαπάω την πατρίδα μου» είπε ο Τάκης και έβαλε τα κλάματα από τα νεύρα του.

Ο Κωνσταντίνος μάλιστα δήλωσε ότι τον κλέβουν στο φαγητό.

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να εκνευρίσει και τον Μαρτίκα με την απάθειά του και με το να μιλάει απευθείας στην κάμερα. Οι βρισιές πήγαν σύννεφο. «Ντροπή της κοινωνίας! Βλέπουν οι ανιψιές μου αλήτη!» του είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος.

Μάλιστα συνέχισε να προκαλεί τους άντρες της καλύβας. «Είναι καθαρότατο μπούλινγκ για το σώμα μου ότι δεν έχω ούτε έναν κοιλιακό» δήλωσε με στόμφο ο παίκτης στην κάμερα.