Γιατί αγάπησε ο Ελληνικός λαός ξαφνικά τον Σωτήρη Τσιόδρα;

Ένα από τα πρώτα sites που έγραψαν για τον άνθρωπο Σωτήρη Τσιόδρα και το πολύ πλούσιο βιογραφικό του, είναι το RespectNews.gr. Ο άνθρωπος που έχει ταυτιστεί εδώ και μέρες με την ενημέρωσή μας για τον κορονοϊό!
Όμως αναρωτηθήκαμε γιατί όλοι οι Έλληνες μιλάνε για αυτόν τον άνθρωπο που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας λόγω του κορονοϊού;
-Καταρχήν έχει το πράο βλέμμα. Είναι το βλέμμα που όλοι θα θέλαμε να βλέπαμε κάθε μέρα. Χωρίς το άγχος της καθημερινότητας, χωρίς το έντονο πολιτικό ύφος που ΄χουμε κουραστεί να βλέπουμε και να ακούμε από τους ψυχρούς πολιτικούς αυτής της χώρας.
-Έχει ήρεμη φωνή. Η φωνή του βοηθάει επίσης να είμαστε ήρεμοι σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας. Δεν σου προκαλεί φόβο, δεν σου προκαλεί ανησυχία.
-Έχει λαϊκό συντακτικό. Ο τρόπος που μιλάει και οι λέξεις που αρθρώνει δεν έχουν καμιά σχέση ούτε με πολιτικού, ούτε με επιστήμονα που θέλει να σου τις επιβάλλει. Αντιθέτως μιλάει με απλά ελληνικά, όπως ο φίλος μας, ο γείτονάς μας, ο απλός συνάνθρωπός μας.
-Είναι οικογενειάρχης. Πατέρας εφτά παιδιών που προσπαθεί μέσα σε αυτό τον όλεθρο να επιβιώσει όπως ο καθένας μας.
-Είναι επιστήμονας παγκοσμίου φήμης. Και όμως είναι τόσο απλός, όσο και ο φίλος μας!
-Κλαίει μπροστά στις κάμερες. Και όμως είναι τόσο ανθρώπινος όσο ελάχιστοι πολιτικοί αυτής της χώρας. Τα συναισθήματά του τα εξωτερικεύει. Πράγμα που δεν το κάνουν εύκολα πολιτικοί ταγοί.
Με λίγα λόγια, είναι το μοντέλο πολιτικού που θα θέλαμε στην πολύπαθη Ελλάδα μας!

Προηγούμενο άρθροΔείτε: Όταν ο Στράτος τα “έσπαγε” στην πίστα…
Επόμενο άρθροΔείτε όλα τα επαγγέλματα που λαμβάνουν το επίδομα των 800 ευρω!
O Νίκος Νικόλιζας μεγάλωσε στα Μέγαρα Αττικής. Σπούδασε δημοσιογραφία με εξαίρετους καθηγητές όπως Λυκουργο Κομίνη, Λίνα Αλεξίου, Γιώργο Παπαδάκη, Δημήτρη Κωνσταντάρα, Τζέλλα Παυλάκου κ.α. Ξεκίνησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα το 1994. Συνεργάστηκε με μεγάλα έντυπα όπως ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ΕΙΚΟΝΕΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΧΩΡΑ κ.α Παράλληλα συνεργάστηκε με εκπομπές που έχουν γράψει ιστορία όπως ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ, ΠΕΣΤΟ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ κ.α Έχει συγγράψει τέσσερα βιβλία τα οποία έχουν γίνει πολλές φορές best seller όπως: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ {βιογραφία Α. Αλεξανδράκη}, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ {βιογραφία Κ.Γκρέυ}, ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ {βιογραφία Α.Βουγιουκλάκη, σήριαλ ALPHA}, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ 1821-1981 Έκανε συνεντεύξεις από διεθνείς προσωπικότητες όπως: David Bowie, Liza Minnelli, Milva, Νικόλαος Χρηστέας {γιατρός Ωνάση-Κένεντυ}, Νικόλαος Ζαχαρίου {στενός συνεργάτης Μαρίας Κάλλας}, Τζάκυ Καλογεροπούλου {αδερφή Μαρίας Κάλλας} κ.α Στην Ελλάδα που εξακολουθεί να εργάζεται ως δημοσιογράφος, έχει κάνει συνεντεύξεις στο σύνολο σχεδόν των μεγάλων προσωπικοτήτων όπως: Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Κώστας Βίρβος, Κώστας Καπλάνης, Μπάμπης Μπακάλης, Γιάννης Πουλόπουλος, Ντέμης Ρούσσος, Κώστας Χατζηχρήστος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου, Ίλυα Λιβυκού, Καίτη Γκρέυ, Γιώτα Λύδια, Μαίρη Λίντα, Πόλυ Πάνου, Γιάννης Πάριος, Ελένη Προκοπίου, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μάρθα Καραγιάννη, Δούκισσα, Τζένη Βάνου κ.α