Απίστευτο: ο Κώστας Βουτσάς στην τελευταία του κατοικία με κουστούμι από παράσταση που έπαιζε! Διαβάστε ποια παράσταση!!

Έζησε όπως ήθελε και έφυγε ήρεμος με χαμόγελο. Ο Κώστας Βουτσάς εδώ και τέσσερις μέρες αναπαύεται στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών. Πλήθος κόσμου τον αποχαιρέτησαν καθώς και πολλοί συνάδελφοί του. Σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί. Για τον χαμό του γράφτηκαν πλήθος δημοσιευμάτων. Και ο Βουτσάς ήταν τόσο αγαπητός σε όλες τις γενιές Ελλήνων που όλοι τον ακολούθησαν ως την τελευταία του κατοικία. Ωστόσο αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν {και αυτοί είναι από το οικογενειακό του περιβάλλον} είναι πως ο Κώστας Βουτσάς κηδεύτηκε φορώντας τα ρούχα από την παράσταση ” Χτυποκάρδια στο Θρανίο” που ανέβηκε πριν από δύο χρόνια στο θέατρο ΗΒΗ. Ναι, ναι. Μπορεί να μοιάζει λίγο μακάβριο το ρεπορτάζ, ωστόσο ο μεγάλος ηθοποιός έχει ήδη περάσει στην αιωνιότητα, και αυτές οι λεπτομέρειες, περνάνε στην ιστορία πλέον.
Η παράσταση που φορούσε το συγκεκριμένο κοστούμι, ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Ήβη σε σκηνοθεσία του Λάκη Λαζόπουλου με την πρωτότυπη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών. Πλάι στον Κώστα Βουτσά βρίσκονταν επί σκηνής η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ορέστης Τζιόβας, η Μάρω Κοντού, ο Νίκος Γαλανός και η Νίκη Παλληκαράκη. Στα “Χτυποκάρδια στο θρανίο”, ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς υποδύθηκε τον καθηγητή του σχολίου.

Από την παράσταση του ΗΒΗ